Gök: “ Sayın Bektaş, çölde serap görüyor”!

Yayın: 17:02 - 05.11.2010
Güncelleme: 17:02 - 05.11.2010

Kartal Belediyesi cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi ve Kartal Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Kamer Gök, bir süre önce kendisi hakkında “ Kartal Belediye Meclisini ADALETLİ ve EŞİT” yönetmediği iddiasında bulunan Metin Bektaş’a cevap verdi.

Konu ile ilgili haberin Kartal Haber Gazetesi İnternet Haber Sitesinde yer alması Kartal’ın siyasi kulislerinde farklı tartışmalar oluşturmuş ve Av. Kamer Gök’e de CEVAP hakkı doğmuştu.

Bektaş’ın eleştirilerine cevap verdi

Meclis Başkan vekili Kamer Gök, AK Partıli Meclis üyesi ve Samandıra Belediyesi Meclis eski Başkan vekili Metin Bektaş’ın kendisine yönelik eleştirilerini de şöyle yanıtladı: “ Sayın Metin Bektaş’ın bu konudaki iddiasını Sübjektif olarak görüyorum ve Kartal Belediye Meclisini çok ADİL alarak yönettiğime de inanıyorum. İki yıla yakındır sevgili AK Partili üyelerle birlikte ve yine Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleriyle birlikte hem usul bakımından hem meclisin genel yönetim bakımından ve onları da sürece katarak yönetmeye çalışıyoruz. Her halde sevgili dostum Sayın Metin Bektaş, ÇÖL’ DE SERAP GÖRÜYOR” benzetmesinde bulundu.(Hayal)

Tecrübeli Politikacı Av.Kamer Gök, şöyle devam etti: “ Ancak Sayın Bektaş’ın öyle bir tespiti de varsa önerilerini almak isterim. Bizim almamız gereken öneriler varsa onları da almak isterim. Sevgili Metin Bektaş’ın üzülmemesi için ne gerekiyorsa onu da yapmaya amade olduğumu özellikle bilmesini isterim. Neden bu şekil bir eleştirme de bulunma ihtiyacı gördü onu da bilemiyorum. Rahat olsunlar ve Kartal belediye meclisimizi ADALETLİ bir şekilde yönettiğime inansınlar” diye konuştu.

Arkadaşlarımız konuları çalışmıyorlar

Gök, AK Partili meclis üyesi Metin Bektaş’ın mecliste konular görüşülürken “Sayın Kamer Gök, her meclis üyelerinin konuşmalarına, iddialarına yorum getiriyor. Yani konuları önceden biliyor” iddiasına da “ O konuda yorum yapmak istemiyorum. Bir takım konuşmalar konusunda bir takım bilgilerim var. Yıllardır siyasetin içindeyim ve birde sürekli okuyan ve yazan bir insanım.

Demokratik gelişmeleri de çok yakın TAKİP eden bir insanım.

Vicdanı olan bir insanım ayrıca. Ama hiçbir meclis üyemize de bilgiçlik taslamak istemem. Alçak gönüllü ve hoş görülü bir insan olduğumu da özellikle ifade etmek istiyorum.  Özellikle ŞU KONUNUN DA ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM. Arkadaşlarımız konuları çalışmıyorlar konunun içinde kalarak çok daha bizi aydınlatmaları ve Kartalın meselelerini çok daha yakın takip ederek meclisin dikkatini oraya çekmeleri gerekir. Ancak bu konuda çok hassas olmadıklarını da ifade etmek istiyorum”şeklinde konuşarak Kartal belediyesi meclis üyelerine DERSLERİNİ iyi çalışmaları konusunda göndermede bulundu.

Fethi Satıcı

Exit mobile version