Türkiye’nin ilk hazır kahvaltı paketi satışa sunuldu

Yayın: 09:06 - 09.11.2010
Güncelleme: 09:06 - 09.11.2010

Türkiye’nin ilk hazır kahvaltı paketi AVK Grup Kahvaltımm adı altında geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. İçinde beyaz peynir, yeşil-siyah zeytin, tereyağ ve balın yer aldığı kahvaltı paketi iki poğaça bir çay fiyatına denk geliyor.Dış ticaret uzmanı 30 yaşındaki Hülya Kanbur, bundan bir yıl önce Ar-Ge faaliyetlerine başladığı hazır kahvaltı paketi uygulamasına start verdi.

İçinde beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağ, bal, yeşil –siyah zeytin, cherry domatesi ve baton ekmeğinin bulunduğu hazır kahvaltı paketi AVK Grup Kahvaltımm adı altında geçtiğimiz günlerde raflarda yerini aldı. İki poğaça, bir çay fiyatına karşılık gelen paket, dökülme riski taşımazken, istenilen yer ve zamanda tüketilebiliyor. Dış ticaret uzmanı Hülya Kanbur, bu ilginç projeyle ilgili şunları kaydetti:

”Büyük kentlerde çalışan insanlar, işe geç kalırım kaygısıyla en önemli öğün olan, kahvaltıyı yapamadan işlerine gidiyorlar. Bizde bu nedenle AVK Grup olarak hazır pratik kahvaltı paketinin üretimine geçtik. İçinde çatal, bıçağı ve peçetesi bulunan hazırladığım hazır kahvaltı paketimiz, buzdolabında saklandığı takdirde 15 gün raf ömrüne sahiptir.”

İSTANBUL(CİHAN)

Exit mobile version