Yazıcı:’Tepeören köy olmaktan kurtulacak’

Yayın: 13:44 - 10.11.2010
Güncelleme: 13:44 - 10.11.2010

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tepeören Mahallesi’nde yapılan Halk Meclisi Toplantısı’nda Tepeören’in artık köy olmaktan kurtulacağını söyledi.

Mahalle Halk Meclisi Toplantıları çerçevesinde Tepeörenlilerle buluşan Başkan Yazıcı, mahalle sakinlerine kentleşme sözü verdi. Yazıcı, yaklaşık 675 yıllık bir geçmişe sahip olan Tepeören’in, planların tamamlanmasıyla birlikte, artık köy görüntüsünden kurtarılacağını belirtti. Mahallenin 5000’lik planlarının Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçtiğini vurgulayan Dr. Şadi Yazıcı, 1000’lik planların da Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildiğini söyledi.

Yazıcı, 1000’lik planların da geçmesiyle mahalledeki altyapı, yol ve ışıklandırma gibi belediye hizmetlerinin daha da hız kazanacağını vurguladı.

BELEDİYE BİNASI ÜNİVERSİTE OLACAK

Kiraztepe mevkiindeki yol problemi nedeniyle ulaşım ve ışıklandırma konusundaki sıkıntının giderildiğini ifade eden Başkan Yazıcı, hatlı otobüs seferlerinin başlayacağını söyledi. Mahalle sakinlerinin özel günlerini kutlayacak bir toplantı salonunun olmadığının altını çizen Dr. Şadi Yazıcı, elindeki projeyi göstererek “En kısa sürede hizmetinizde olacak. Bu sayede mahallede ihtiyaç duyulan konferans, nişan, düğün gibi sosyal faaliyetlerin yapılabilecek. Ayrıca eski Akfırat Belediye binası da devlet üniversitesi olacak” dedi.

Exit mobile version