SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’a Titanic otelde dayanışma gecesi yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1.Lig temsilcimiz Kartalspor’un dayanışma yemeği Titanic Otel’de gerçekleştirildi.

MEVCUT İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Kartal ‘ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, Kartalspor’un yemekli gecesinde yapmış olduğu konuşmada Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in “Ben sporcunun çevik ve ahlaklısını seviyorum”  sözünü hatırlattı. Kartal’da sporun kalkınabilmesi ve başarılı olabilmesi için mevcut imkanlarını seferber ettiklerini belirten Başkan Öz, şöyle devam etti: “ Yıllardır kendisini sahalarda izlediğimiz değerli sporcu ve teknik adam sayın Ergün Penbe’yi veya Kemalettin’i, veya Volkan’ı  o güzel, kişilikli  ve kimlikli yapılarıyla Kartalspor’un teknik yöneticileri oldular. Onlara buradan bir alkış yollayalım.

Onları seviyoruz her şeyden önce İNSAN olarak seviyoruz, sevmeye de devam edeceğiz. Ben bir yerel yönetici olarak şunu da rahatlıkla ifade edeyim ki; Kartaspor’un ALT yapısı, Kartalspor’u yedekleyecek yapıda ve güzellikte” dedi.

HEPSİNE SELAM GÖNDERİYORUM

Başkan Öz, şöyle devam etti. “ Altyapı’dan da pırıl pırıl sporcular geliyor onları zevk ve gururla izliyoruz. Onlara da buradan sevgilerimizi yolladığımızı alkışlarımızla pekiştirelim. Aralarını da yeni katılanlar var. Aramızda geçmişten bugünü gelen çok değerli arkadaşlarımız var. Kaptan Mesut, olmak üzere hepsine sevgilerimi sunuyorum. O kadar seviyorum ki onları bazen maçlarına gidiyorum bazen gidemiyorum. Gidemediğim zamanda çok üzülüyorum. Kartallı oluşları Kartalspor’a yakışır şıkta oluşları beni fazlasıyla mutlu ediyor. Onlara da bir selam yollayalım mı? Kartalspor’un güzel taraftarlarına buradan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Bir Kocaelispor maçından sonra  bana söz verdiler bir yıldır o kadar güzel bir seyirci oldular ki.Kartalspor taraftarlarını da bir alkış istiyorum.

KARTALSPOR ŞİRKETLEŞECEK

Kartalspor kurumsallaşıyor. 13.11.2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kartalspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda ŞİRKETLEŞMENİN ilk adımını atacak ve Kartalspor bir yerde kendi yağı ile kavrulacak.

Ondan sonra bizlerden beklenende Kartal’a yakışır MODERN bir Stat inşa etmek olacak. Stadımızı inşa edeceğiz onları kişilerin emrinde kalmayacak şekilde Kartalspor’un yapılaşmasını sağlayacağız ondan sonra da Bursaspor’un yaptığını, Gaziantepspor’un yaptığını, Trabzonspor’un yaptığını bizde yapacağız. Kartalspor’un LAYIK olduğu yerlerde göreceğiz inşallah. Eski yöneticimiz hanım yöneticimiz Nimet hanımı görüyorum ve ona da bir alkış istiyorum. Kartalspor üç tane hanım yönetici ile yola çıkan bir kulüptü.İnşallah bundan sonraki dönemde de  Kartalspor Yönetim kurulunda daha çok  hanım görmek isteriz. Hepinize katkılarınız için katıldığınız için  teşekkür eder, sevgiler saygılar sunuyorum. İyi eğlenceler diliyorum.”şeklinde ki konuşması coşkuyla alkışlandı.

Aydın, Amacımız Kartalspor’u kurumsal bir kimliğe kavuşturmaktır.

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, yapmış olduğu “Hoş geldiniz” konuşmasında Kartalspor’un köklü ve güçlü bir takıl olduğunun altını çizdi.

Kartalspor’un genç ve başarılı Başkanı Binali Aydın, “ Yönetime geldiğimiz günden itibaren, bizden sonsuz desteğini esirgemeyen, Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz      ve eşleri sayın Feray Öz’e sizlerin huzurunda Yönetim Kurulum adına Teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli misafirlerimiz. Yönetime geldiğimiz günden itibaren Kartalspor’un çizgisini daha yukarılara taşımak için kurumsal çalışmalara önem verdik Amacımız Kartalspor’u ilerleyen günlerde, daha kurumsal bir kimliğe kavuşturmaktır.

Çalışmalarımızda bizlerden manevi desteğini esirgemeyen Sayın İl Genel Meclis üyelerimize, Kartal Belediyesi Meclis üyelerimize, Kartal Belediyesi Yönetimine ve kardeş kulübümüz olan Kartal Belediyespor Yönetim Kuruluna, ayrıca TEŞEKKÜR etmek istiyorum.

Bu güzel gecede, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu, bir kez daha belirterek, eğlenceli bir akşam geçirmeniz dileği ile hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Afiyet olsun” dedi.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçıların seslendirdikleri eserlerle adeta coşan Kartalspor gönüllülere gecenin ilerlemiş saatine kadar gönüllerince eğlendiler.

Geceye Kartal Kaymakamı Nuh Mete Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Kulübü Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanımefendi, Kartal spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartalspor Mali Direktörü Yusuf İnanır, Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Ergün Penbe, Kartal 1949 Genç Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çelik, Caykur Rizespor Başkan Vekili Halim Mete, Çaykur Rizespor Sportif Asbaşkan Bekir Mete, Kartal İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu, İlçe Spor Müdürü İsmail Şenay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hasan Uzunyayla, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Haydar Oğuz ve İlçe Yönetim Kurulu, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Dr. Turgut Mermertaş, Hasan Kumral, Aziz Bayar, Figen Mavi, Orhan İspekter, Kartal KENT Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün, Temizlik İşleri Genel Müdürü Hüseyin Güler, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Oğuzhan Dumlu, Kültür Müdürü Ayhan Taş, Karyapsan A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, CHP Meclis üyeleri Atıla  Duman, AK Pati Meclis üyeleri Hayrettin Yeşilyurt, Hayrettin Küçükali, Spor ve İş dünyasının tanınmış isimleri ve Kartalspor’lu futbolcular katıldı.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]