SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Penbe: “ Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’un Teknik Direktörü Ergün Penbe, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’a hak edilmeyen bir şekilde yenen golün sonuncunda mağlup olduklarını söyledi. Futbolcuların ellerinden geldiği kadar sahada ter akıttıklarını belirterek, Kartalspor- Çaykur Rizespor maçını şöyle yorumladı:

 

İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLADIK

“Öncelikle tabii ki Rizespor’u tebrik etmek lazım burada çok iyi mücadele ettiler biliyorduk orta saha da kalabalık ve kontra ataklarla pozisyon bulacaklarını duran toplardan. Nitekim ilk yarı öyle oldu sadece duran toplardan pozisyon bulmaya çalıştılar. İkinci yarıya biraz KÖTÜ başladık bunun neticesinde de bize yakışmayacak ve en kalabalık olduğum anda GOLÜ yedik.

Yani hak etmediğimiz bir gol yedik. Bize yakışmayacak bir goldü bu bugün kadro da bir takım değişiklikler yaptık. Çünkü BEŞ maçtır içerde galip gelemiyorduk. Galip gelme adına kadroda bazı değişikler yaptık çünkü NETİCE almak zorundaydık. Bu iyi yönde de olabilirdi kötü yönde de olabilirdi bugün kötü yönde oldu.

FUTBOLCU ŞANSLARINI KENDİ YARATIR

Tabii ki böyle olmasını istemezdik inanın futbolcu kardeşlerim bugün galip gelmek için bir hafta boyunca bu maçı düşündüler galip gelmek için ÖLÜMÜNE oynadılar. Yakaladığımız pozisyonlarda vardı ilk yarı. Değerlendiremediler onlara bu konuda bir şey demek istemiyorum. Hakikaten kapasitelerini zorluyorlar sahada çok iyi mücadele ediyorlar yüreklerini ortaya koyuyorlar ama. Şansızlık mı diyeyim ne deyim?  Artık insanlarda biraz ŞANSLARINI kendileri yaratır”şeklinde konuşarak futbolcularına adeta göndermede bulundu.

DÖRT PENALTIYI ATAMADIK

Penbe, şöyle devam etti: “ Yakaladığımız pozisyonlar var altı pastan kafayı vurup gol olmuyorsa demek ki bir yerde eksiklik var. Bugüne kadar DÖRT tane penaltı kazandık DÖRT penaltıyı atamadık. Bir yerde önemli bir eksiklik var O eksiklik her halde bizden de kaynaklanıyor olabilir. Bunu çözmek lazım hakikaten takım çok mücadele eden ve koşan bir takım. Bu mücadelenin ve koşmanın karşılığını alamayan bir TAKIM. Futbolcu kardeşlerime bugün gösterdikleri azim ve mücadele için kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün sadece eksik olan GOL vardı ON kişi kalmamıza rağmen son dakika olsun bir PENALTI kazandık. Yenilginin arkasına sığınmak istemiyorum, istememde. Bakın Fenerbahçe bile son 15 dakika içersine galip giriyor,15 dakika sonra mağlup oluyor.

Beşiktaş bizim berabere kaldığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yeniliyor. Ya BURSASPOR? Aylardır yenilmeyen bir Bursaspor kendi saha ve taraftarı önünde yeniliyor. Galatasaray’da yenildi. Lig uzun bir maraton haftaya bakarsınız Akhisarspor’u yener geliriz. Onun için kimse karamsarlığa kapılmasın PANİK yapmaya da gerek yok. Ben takımıma güveniyorum yönetim ve taraftarlarda bana güvensin. Yaşadığımız sıkıntı geçici ve her takımın başına gelebilecek sıkıntılardır.” Gerçeğini hatırlattı.

Kartaspor’lu futbolcular Erhan Şentürk ve Mehmet Uslu, çok iyi mücadele etmelerine rağmen yenebilecekleri bir takıma yenildikleri için üzüntülü olduklarını dile getirdiler. Özellikle penaltı vuruşunu gole çeviremeyen Erhan Şentürk, Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe’nin İSTİFA edeceği yönündeki duyumların takımı etkilediğini, Sonuna kadar hocaları Penbe’nin yanında olacaklarını kaydettiler.

DUYUMLAR BİZİ RAHATSIZ EDİYOR

ERHAN ŞENTÜRK,”  Önce hocamızla ilgili sözler söylemek istiyorum hocamızla ağabey-kardeş ilişkisi var Kemalettin hoca olsun Volkan hoca olsun. Aklımızda her maça çıktığımızda bir SORU işareti kalıyor. Bu hafta berabere kalırsak ne olacak acaba? Hocamız bırakabilir mi? Gibi konuşmalar var bunlar kulağımıza geliyor. Bu duyumlar bizi ÇOK rahatsız ediyor hocamızla sonuna kadar devam etmek istiyoruz ve hocamızın yanında olduğumuzun da altını çizmek istiyoruz. Dediğim gibi ağabey-KARDEŞ ilişkisi var Kartalspor’da.

TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Son dakikada Penaltıyı kaçırdığım için herkesten özür dilerim arkadaşlarımın gerçekten emeklerini çalmış hissediyorum kendimi. Çaykur Rizespor’un ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk ama pozisyonları biz bulduk ilk yarıda olsun ikinci yarı da olsun.En kötüsü beraberliği kurtarabilirdik olmadı.Tekrar taraftarlarımızdan ÖZÜR diliyorum”dedi.

MEHMET USLU, “ Hepinize kolay gelsin diyorum bir maç ta daha gol atamadık 0- 1 mağlup olduk. Gerçekten çok üzgünüz çok iyi mücadele ettik ama bir türlü istediğimiz şeyleri sahada yapamıyoruz, yapmaya çok gayret ediyoruz. Yaptığımız zamanda ŞANS yanımızda olmuyor iki üç tane pozisyonumuz var yüz de yüz. Ne var ki GOLLE buluşamıyoruz ikinci yarının başında kendi hatamızdan bir gol yedik. Orda orta yaptı ve adam vurdu GOL oldu.

Onların öyle etkili atakları yoktu ama bizde daha çok atak yapamadık. Nitekim 10 kişi kaldık 10 kişi kaldıktan sonra etkili olmaya özen gösterdik. İyi mücadele etmenize rağmen mağlup oluyorsunuz 90+ 4’te yakaladığımız bir penaltı var. Erhan kardeşimiz kaçırdı. Canı sağ olsun ama   içerde üç penaltı BEŞ puan.Şu anda BEŞ puanın bizim olduğunu düşünürsek ilk ALTI içersinde olacaktık. Yine golle buluşamadık taraftarlarımızdan ÖZÜR diliyoruz. Ama bizim de hatalarımız var bu hatalardan ders almak zorundayız. Dış arda galibiyet almamız gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda toparlanacağımızı sanıyorum” ifadesini kullandı.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]