SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor yönetimi, teknik heyet ve futbolculardan hesap sordu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’da yönetim ipleri sıkı tutuyor.

 

Binali Aydın başkanlığındaki yönetim kurulu, maç sonrası teknik heyeti, Pazartesi günü de futbolcuları sorguladı. Futbolcularla yapılan konuşmada, “Ergün Penbe ve ekibine güvenimiz tam” vurgusu yapıldı.

 

Futbolcular ise Rize maçını unutup, hatalardan ders alarak Akhisar Belediyespor maçına konsantre olduklarını ve o maçı alarak çıkışa geçeceklerini söylediler.

 

Çaykur Rizespor’a sahasında 1-0 yenilerek bayram öncesi camiaya şok yaşatan Kartalspor’da, yönetim kurulu yaşanan süreci masaya yatırdı.

Başkan Binali Aydın, Mali İşlerden Sorumlu yönetici Yusuf İnanır, 2. Başkan Yaşar Erdem, Asbaşkan Muammer Çelebi, Tesislerden Sorumlu yönetici Zeki Çifçi, Futbol Şube Sorumlusu Levent Okur ve Futbol Şube Sorumlu Yardımcı Yöneticisi Kerem Çeboğlu’ndan oluşan yönetim heyeti, kaybedilen Rize maçı sonrası teknik ekip ile acil toplantıda buluştu.

Teknik Direktör Ergün Penbe, Antrenör Kemalettin Şentürk ve Analiz sorumlusu Kerim Volkan Kilimci’den, özellikle iç sahada bir türlü istenen oyunu ortaya koyamamanın sebeplerini istedi. Teknik heyetin verdiği bilgilerin ardından Pazartesi günü de kulüp binasında tüm kadroyu toplayan yöneticiler, önce teknik heyeti salona alarak futbolculara bildirimlerde bulundu.

Teknik heyetin arkasındayız!

Burada yönetimden, “Arkadaşlar öncelikle bilmenizi isteriz ki, yönetim kurulu arkadaşlarımızla tam bir görüş birliği içerisinde Teknik Direktörümüz Ergün Penbe ve yardımcılarının arkasındayız. Onların destekçisiyiz. Ne ondan istifa, ne de bizden ayrıl iması yapılmamıştır. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz.” açıklaması yapıldı.

Bize açıklama lazım!

Daha sonra teknik heyeti salon dışına gönderen yönetim kurulu futbolculara şunları söyledi: “Daha önce de konuştuk bunları. O zaman farklıydı. Takım oynuyor ama golü bulamıyordu. Bize göre de spor adamlarına göre de çoğunuz oldukça yeteneklisiniz. Hepinizde o cevher olduğunu söyledik. Şöyle olsaydı, böyle olsaydıya hiç girmeyin. Dün bu takım istese Rize’yi sahadan silerdi. Ama ilk yarı biraz, son 15 dakika biraz vardınız.

Gerisinde seyrettiniz. Sorumluluk almadınız. Biz sizlere ne dedik. Siz çıkın, mücadele edin, kora kor oynayın. Biz bunu görelim. Gerisi kolay. Yenersiniz, yenilirsiniz. Futbolda her sonuç var. Ama sahada işi sahiplenen takım görmüyoruz.

Birbirinizle konuşmuyorsunuz bile.

Gerekiyorsa bağırın arkadaşlar. Sizler yeteneğinizi, hırsınızı sahaya neden yansıtamıyorsunuz. Bunun sebeplerini öğrenmek istiyoruz. Şimdi sizi dinleyeceğiz. Sıkıntısı olan, her konuda derdi olan, şu sebeple oynayamıyoruz diyenleri duymak istiyoruz. Susma günü değil, konuşma günü bugün. Bu defa kararlılıkla söylüyoruz. Bize açıklama lazım. Bunu da sahada ter döken sizler yapacaksınız.”

Yönetimin ardından futbolcular söz aldı. Tüm futbolcuları tek tek dinleyen yöneticiler, konuşulanları dikkatle not ettiler.

 

Futbolcuların genel kanısı Rize maçının gidişat anlamında bir dip noktası olduğuydu. Sahalarında gol atamamanın verdiği psikolojik baskıyı fazla dikkate aldıklarını ve bu sebeple de bir türlü istenen oyunu ortaya koyamadıklarını belirten futbolcular, kendilerine bir kırılma noktası, bir çıkış rüzgarı gerektiğini söyleyerek, önümüzdeki hafta Manisa deplasmanında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor karşısında kendilerini göstereceklerini ve bu maçla birlikte çıkışa geçeceklerini ifade ettiler.

Altay maçı çok farklı olacak!

Futbolcular adına konuşan Kaptan Serkan Özsoy son olarak “Tabii olarak çok üzgünüz. Kazanabileceğimiz onca maçı berabere bitirdik. En azından puan alacağımız Rize maçında talihsizce yenildik. Bundan sonra daha bilinçli ve hırslı olacağız.

Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz anlayışı ile bu hafta Akhisar Belediye maçını almak ve bir sonraki hafta sahamızda oynayacağımız Altay karşısında gerçek Kartalspor takımını taraftarlarımıza göstermek istiyoruz. Herkes bilsin ki Altay maçı çok farklı olacak. Bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen yönetimimize ve teknik heyetimize karşı bu görevi layıkı ile yerine getireceğiz. Bizlere inananları bundan sonra mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Tüm bunların ardından son bir değerlendirme yapan yönetim kurulu, radikal önlemlerin alınacağını ve herkese tebliğ edileceğini bildirdi.

Kartalspor, Bayramın 1. gününü dinlenerek geçirirken, Çarşamba günü antrenmanlara devam edecek. Aynı gün saat 12:30’da kulüpte bayramlaşma da yapılacak.

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]