SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Aydın, “Lig uzun bir maraton”

Yayınlanma:
ABONE OL

  Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, suskunluğunu bozdu ve gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Kartalspor’un şansız bir dönem yaşadığını hatırlatan Başkan Binali Aydın,” İçimizdeki Körfezliler Kartalspor’un sıkıntılı bir dönem geçirmesini fırsat bilerek Kartalspor’u karıştırmak istiyorlar, Kartalspor’un başarılı futbolcuları arasına da nifak sokmak istiyorlar. Asla buna muvaffak olamayacaklar” diye konuştu.

DUYUMLAR ALIYORUZ

     Kartalspor’un genç  Başkanı Binali Aydın, Kartalspor, yönetimi, teknik heyet  ve taraftarların bir birine kenetlenerek birlik ve beraberlik içerisinde olmalarına dikkat çekti. Yaşanan sıkıntının Pazar günü oynanacak Kartalspor,-Altay maçı ile sona ereceğinin altını çizdi. Kartalspor’lu futbolcular arasında, sözde gruplaşmaların olduğu doğrultusunda duyum aldıklarını belirterek, “ Oyuncularımız ellerinden geldiği kadar, güçlerinin yettiği kadar sahada mücadele ediyorlar, etmeye de devam edecekler. Evet, şanssız ve başarısız bir dönem geçiriyoruz bunu bizde biliyoruz.

Şansızlığımızı Altay maçında ortadan kaldıracağımıza da inanıyoruz. Altay maçı bir yerde Kartalspor’un kırılma noktası olacaktır. Ne var ki aldığımız duyumlarda Kartalspor’lu futbolcular arasında sinsi bir çekişme ve gruplaşma olduğu yönündeki söylentileri kesinlikle kabul etmiyoruz, bu yöndeki söylentileri de ciddiye almıyoruz. Kartalspor’u karıştırmak isteyenlere KartalsporLu taraftarlarla birlikte sağlam bir duvar gibi karşı koyacağız. Çünkü iyi gününde de kötü gününde de biz Kartalspor’luyuz”dedi.

ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDİYORLAR

Kartalspor’un deplasmanda karşılaştığı  ve 1-0 mağlup olduğu Akhisar Belediye spor maçını da şöyle yorumladı: “Golü yedikten sonra takım oyundan düştü bunda tabi uzun süredir gol atamama ve galip gelememenin futbolcular üzerinde oluşturduğu baskıdan kaynaklandığı bir gerçek. Futbolcularımız sahada aslanlar gibi mücadele ediyorlar, son güçlerine kadar mücadeleyi elden bırakmıyorlar, peste etmiyorlar. Böylesine büyük bir şansızlık hiçbir takımın başına gelmez diye düşünüyorum. Ne var ki bizim başımıza geldi.

Bu şansızlıktan kısa bir süre sonra kurtulacağıma inanıyorum. Takım  mutlaka bir çıkış yakalayacaktır, mutlaka  ve mutlaka  yakamıza yapışan şansızlıklardan kurtulacağız. Ne var ki Kartalspor, yönetiminin,teknik heyetin ve futbolcuların taraftar desteğine ihtiyacı var.İki mağlubiyet alandı diye kıyametin koparılmasına da gerek yoktur.bakın lider Denizlispor,evinde ligin en alt sırasında yer alan Diyarbakırspor’a yenildi.

Ayrıca Ordu spor, Giresun spor, Altay ve İstanbul-Güngören Belediyespor kendi saha ve taraftarı önünde hiç beklenmedik bir şekilde mağlup oldular. Lig uzun bir maraton. Bu hafta, kendi sahamızda peş peşe iki maç oynayacağız. Biri Altay, diğer ide Mersin İdmanyurdu. Yani iki maçı peş peşe kendi saha ve taraftarımızın önünde oynayacağız. Tabiî ki bu iki avantajımızı da çok iyi kullanmak istiyoruz ve kullanacağız” diye konuştu.

HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ

     Kartalspor’un dostu ve taraftarı gibi görünen bazı kişilerin Kartalspor Teknik Direktörü Ergün Penbe’nin yönetim olarak arkasında olduklarına vurgu yapan Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın,” Takımda yaşanan bir takım şansızlıkların, gol atamamanın ve galip gelememenin nedense faturasını hocamıza kesmek istiyorlar. Sayın Penbe, elinden geldiğinin fazlasını takımına yansıtıyor, herkesten çok daha çaba sarf ederek takımı başarılı kılmak istiyor. İnanırmızınız hocamızın bile sinirleri bozuldu sabahın ilk ışıklarına kadar sıkıntıdan uyuyamadığını da biliyoruz. Hocamızı değiştirmek gibi bir niyetimizde yok. “Dere geçerken çayda boğulmak istemiyoruz ve sabırsızlıkla Altay ve Mersin İdmanyurdu maçlarını bekliyoruz. Devre arasında takımın ihtiyaç duyduğu futbolcular mutlaka transfer edilecek taraftarlarımızın bize güvenmesini ve ligin ikinci yarısını sabırla beklemelerini arzuluyoruz. Kartal spor’un cefakar taraftarlarına da bu yakışır” yorumunu yaptı.

KURBAN KESİLECEK

     Başkan Binali Aydın, Kartalspor ‘un her zamankinden daha çok morale, güvene ve de taraftar desteğine ihtiyacı olduğunun bir kere daha altını çizdi ve Kartalspor-Altay maçı öncesinde Kurban kesileceğini söyledi. Aydın, “ Şansızlıklardan kurtulmak istiyoruz ve tüm çareleri de değerlendirmek istiyoruz. Altay maçında futbolcularımız saha ya çıkarlarken Kurban kesilecek ve futbolcular kesilen kurbanın üstünden atlayarak sahaya çıkacaklar. Kartalspor, kendisinden beklenen patlamayı da Altay maçında gerçekleştirecek. Bu maçımıza içimizdeki  Körfezlileride davet ediyorum. Kartalspor’un yenilmesini,başarısız olmasını ve Kartalspor’ta Kaos yaşanmasını arzulayanların bu hevesleri kursaklarında kalacaktır” ifadesini kullandı.

    Aydın, kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor, Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kendilerine verdikleri  destek içinde ayrıca mutluluk duyduklarını, desteğin takıma moral aşıladığını da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]