Pendik’te yaşanan ilginç hırsızlık güvenlik kamerasında

Yayın: 13:53 - 25.11.2010
Güncelleme: 13:53 - 25.11.2010

Mağazada beğendiği giysileri soyunma kabininde üzerine giyip, eskilerini bırakarak kaçmaya çalışan genç yakalandı
Pendik’te bir mağazada beğendiği giysileri soyunma kabininde üzerine giyip, eskilerini bırakarak kaçmaya çalışan genç önce güvenlik kameralarına, ardından da polise yakalandı. Gencin hırsızlık sırasında üzerinde bulunan giysileri de başka bir mağazadan çaldığı ortaya çıktı.
Alınan bilgiye göre, bir alışveriş merkezinde bulunan mağazaya müşteri gibi gelen M.Ç isimli genç, içeride bir süre dolaştı. Beğendiği 2 adet mont, 2 penye, 1 kot pantolon, deri cüzdan, çorap ve spor ayakkabıları sırayla alıp denemek için soyunma kabinine götürdü. Mağazadaki güvenlik kameraları tarafından da görüntülenen genç, bir süre sonra üzerine giydiği giysilerle mağazadan ayrıldı.

Gencin durumundan şüphelenen mağaza görevlileri ise görüntüleri inceledi. Soyunma kabinine de bakan görevliler, zanlının bıraktığı eski giysileri buldu. Bunun üzerine hemen alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerine haber verildi. Mağazadan çıktıktan sonra alışveriş merkezinde dolaşan genç kısa sürede yakalanarak polise teslim edildi. Emniyete götürülen zanlının polise verdiği bilgide, “Üvey annem beni eve almıyor. Yatacak yerim yok, çalmaya mecbur kaldım” dediği öne sürüldü. Zanlının hırsızlık sırasında üzerinde bulunan giysileri de başka bir yerden çaldığı öğrenildi. İfadesi tamamlanan şüpheli adliyeye sevk
edildi.

İstanbul (İHA)-

Exit mobile version