Taraftar, Kartalspor’u Altay maçında destekleyecek

Yayın: 08:45 - 26.11.2010
Güncelleme: 08:45 - 26.11.2010

Lig’de başarısız ve şansız bir dönem geçiren Bank Asya 1.Ligin istikrarsız ve başarısız takımı Kartalspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı İzmir temsilcisi Altay maçı için kampa alındı. Yakasına yapışan şansızlıktan bir an önce kurtulabilmesi için Çarşamba günü Kurban kesildi ve kurbanın kanıda futbolcuların alınlarına sürüldü.

TAM DESTEK

Kartal spor’un cefakâr ve sabırlı taraftarları Pazar günü oynanacak ve her bakımdan çok büyük önem taşıyan Kartalspor-Altay maçında Kartal spor’u maç boyunca test ekleyecekleri belirtildi. Kartalspor,1949 Genç Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çevik, gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada takımı var güçleriyle destekleyeceklerini, saha da Kartalspor’un 12. Oyuncusu olarak hazır bulunacaklarını belirterek, “Kartalspor’umuz gerçekten çok zor bir dönemden geçmektedir.

İyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de takımımızın yanında olacağız, maç süresince hiç susmayarak futbolcularımızı ateşleyeceğiz. Taraftarlardan isteğim hiçbir taşkınlık yaşanmaması ve takımımızı maç sonuna kadar desteklenmesidir. İnşallah Altay’ı mağlup ederek, Kartalspor’un üzerinde kümelenen kara bulutları dağıtacağız” dedi.

Çelik, tüm Kartalspor’lu taraftarlara ne yakışıyorsa onu uygulamaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version