Özüpek, öğretmenleri ziyaret etti

Yayın: 08:55 - 26.11.2010
Güncelleme: 08:55 - 26.11.2010

MHP Kartal İlçe Teşkilatı, okullar da öğretmenler gününü kutladı

     İlçe Başkanı H.Metin Özüpek’in göreve başlaması ile birlikte, halk ile ilişkilerini arttıran ve kurum ziyaretlerini aralıksız sürdüren MHP Kartal İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler gününü de unutmadı.

    Sabah erkenden başladıkları okul ziyaretlerin de, vaktin yettiği kadar her okula ulaşmaya çalışan yönetim kurulu üyeleri, hem okul müdürlerini hem de öğretmenleri ziyaret ederek, baş tacımız olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar. Son ziyaretlerini Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürüne yapan MHP yönetim kurulu üyeleri, Kendilerini karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy ile bir süre görüştüler.

   Burada konuşan İlçe Başkanı Metin Özüpek; “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Baş Öğretmenliği kabul ettiği tarih olan 24 Kasım günlerinde kutladığımız Öğretmenler günü, çok anlamlı olmakla birlikte, bizleri bu günlere getiren bu eli öpülesi kişileri yad etmek için asla yeterli değildir. Atatürk Cumhuriyetimizin ilk gününden itibaren Öğretmenliğin kutsallığı üzerine tarih kitaplarına geçen bir çok güzel söz söylediği gibi, ünlü düşünür Socrates bile “Dünyada her şeye Kıymet biçilebilir. Ama Öğretmenin eserine kıymet biçilemez” diyerek, binlerce yıl evvelinden bu kutsal mesleğin önemini belirtmiştir. Ne yazık ki bu günkü yöneticilerimiz, geçim sıkıntısı çeken, ülkenin en ücra köşelerinde canları pahasına görev yapan Öğretmenlerimize gerekli ilgiyi göstermemiş, bir çoğu geçine

bilmek için ikinci iş yapmak zorunda bırakılmışlardır. Yeni seçim dönemi ile birlikte,

değerli öğretmenlerimizin sorunlarının da çözüleceği dileği ile, Tüm öğretmenlerimizin

öğretmenler gününü kutluyorum” diyerek duygularını ifade etti.   

   Haber: Necdet TÜRKÜZEL

Exit mobile version