SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Penbe: Seyircinin tepki göstermesi gayet normal

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor, Teknik Direktörü Ergün Penbe, Kartalspor, Altay maçı  ile ilgili yorumunda yine ilginç açıklamalarda bulundu. Altay maçının 0-0 berabere sonuçlanmasını da şöyle yorumladı: “Şimdi üzgünüz her şeyden önce içerde yedinci maçımızı oynadık yine golümüz yok yine galibiyetle tanışamadık.

Çarşamba gününden beri de bu maç için hazırlanmıştık ve kampa girdik ama olmadı üzgünüz tabi bizler ve futbolcu kardeşlerimiz kazanmak istiyorduk çünkü bugüne kadar Bank Asya 1. ligde diğer takımlara baktığınız zaman içerde oynamadığı iki maçın avantajını iyi kullanmışlar.

Açıkçası bizde iki maçın avantajını iyi kullanmak ve son iki maçı galip bitirerek 6 puanla önümüzdeki son iki maça bakıp, devre arasında yapacağımız Transferlerle bu takımı güçlendirmeyi planladık ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yola devam” dedi.

Bugün yenilebilirdik..

Ergün Penbe, şöyle devam etti: “ Bugün kazanabileceğimiz bir karşılaşmayı 0-0 berabere tamamladık üzgünüz kazanma adına biraz daha üretken olmamız lazım bira daha istekte arzulu olmamız gerekir. Hakikaten bugün oyunun geneline baktığımda  çok pozisyon üretemesek te  yüzde yüz bulduğumuz iki tane net pozisyon vardı.

Bank Asya’da  girdiğin posizyonları değerlendirirsen,yakaladığın pozisyonu atarsan ekstra bir maç kazanıyorsun.Yakaladığımız pozisyon iki tane vardı zaten çok açık ve net olarak. Onları değerlendiremedik.Bugün yenilebilirdik Altay zaman zaman gol adına üretme ararken geride açıklar verdik. Oyun disiplininden, konsantrasyon yönünde ilerdeki ayaklarımız biraz becerikli olabilseydi, Kaya konsantre olmamış olsaydı sahadan mağlup ta ayrılabilirdik. Kaya’nın içerden çıkardığı 3 tane net pozisyon var.Tabii ki burada kaybedilen 2 puan var,kazanılanda BİR puan var. Açıkçası 3 puan istiyorduk olmadı. Üzgünüz” yorumunu yaptı.

Seyircinin tepki göstermesi gayet normal…

Kartalspor’un teknik Direktörü Ergün Penbe, Kartalspor’lu taraftarların yönetimi ve kendisini istifaya davet etmelerini de şöyle yorumladı: “ Taraftar haklı olarak gol ve galibiyet bekliyor. kendi sahanda oynuyorsun 7 maç oldu daha gol atamadık, galibiyet alamadık.

Seyircimizin bu tepkiyi göstermesi gayet normal.

Dünyanın neresine giderseniz gidin  7 hafta içerde kazanamayan  takıma seyirci tepki gösterir.Bu da gayet normal seyircinin de beklentisi var.Kartalspor,içerde oynadığı zaman  tabi ki kazanması gerekiyor. Geçen sene  iç sahada aldıkları puanlar belli Kartalspor’un. Taraftarın beklentisi üst düzey.Bu beklentilere cevap  veremeseniz böyle tezahüratlara da muhatap olmanız gayet normal.”  diye konuştu.

Penbe, devre arasında yapılmak istenenTransfer lerle ilgili olarak şunları söyledi: “ Fazla da Transfer yapmak istemiyoruz aslında. Hakikaten Kartalspor’a  geldiği zaman  O formaya giyecek O forma için ter dökecek ,  O formayı giydiği zamanda  takıma etkili olacak isimler üzerinde duruyoruz. Şu anda 2-3 ismi belirledik zaten. Devrenin bitmesini bekliyoruz şu anda başka yapacağımız bir şey de yok. İnşallah Kartalspor, kendinden beklenen patlamayı ikinci yarıda gerçekleştirecek.

Taraftarlarımıza biraz daha sabırlı olmalarını, yönetime, teknik heyete ve de futbolculara güvenmeleri gerekiyor. Bizden beteri de var bu lig’ te hatırlatması yaptı.

Elimizden geleni yaptık

Kartalspor’un büyük ümitlerle transfer ettiği Santrfor Şadi Çolak, “Maça çıkmadan önce Altay maçını kazanmamız gerektiğini çok iyi biliyorduk. Bu takımda olan hiçbir insan bu şekilde 9 beraberlik alsın buna inanamaz diye düşünüyorum. Bu da benim Futbol hayatımda ilk defa başıma gelen bir şey.

Bir birimizi çok sevmekten mi kaynaklanıyor onu da anlamış değilim.Pozisyonlarımız var net pozisyonlarımız var,onlarında var. Yenmek için bugün sahaya çıktık, elimizden geldiğinin fazlasını yaptık.

Kartalspor taraftarına da teşekkür ediyorum bizi olumsuz bir şekilde destekleyip üzerimizde baskı da oluşturmadılar. Ne diyebilirim ki, yani önümüzdeki maçlara bakacağız ama bu saatten sonra yapılacak fazla bir şey yok. Biz herkesten daha çok galip gelmek istiyoruz.

Daha önce oynamış olduğum takımlarda çok gol pozisyonunu giriyordum. Çık kısır geçiyor maçlar Bank Asya’da. Güzel de başlamıştık çok iyi hissediyordum kendimi. Şansız bir sakatlık geçirdim. Bu günde işte sakatlıktan yeni çıkarak oynamaya çalıştım. Gol atmadıktan sonra bir Santrfor’un iyi oynadığının alakası bile yok. GOL atmam lazım bunun bilincindeyim.

Benden beklentisi çok olan insanları biliyorum ben onlardan daha çok gol atmak istiyorum. Ama zincirleri kıramıyoruz” diye konuştu.

Bir gazetecinin “Bugün bir penaltı kazansaydınız gole çevirirmiydiniz” şeklinde ki sorusunu Şadi Çolak, şöyle yanıtladı: “  Atarım, problem yok çok iyi hissediyorum kendimi atabilirdim yani” dedi.

Takıma güvensinler ve biraz daha sabırlı olsunlar

Kartalspor’un efsane kalecisi Kaya Tarakçı, Kartalspor, Altay maçı ile ilgili yorumunu şöyle yaptı: “  Öncelikle üzgün olduğumuzu belirtmek istiyorum galip gelmek istediğimiz bir maçtı. Bunun içinde bu hafta boyunca çok iyi hazırlanmıştık Çarşamba günü de kampa girmiştik. Psikolojik olarak ta iyi hazırlanmıştık. Ama iç sahada hem gol sıkıntımız hem galibiyet sıkıntımız var.

Bunu aşmak istiyorduk bunun için çok fazla olmasa da birkaç tane pozisyon da bulduk ama değerlendiremedik. Maçın genelinde iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum takım arkadaşlarımı da buradan tebrik ediyorum.

Gerçekten iyi mücadele ettiler. Şansızlığımızı bir türlü kıramadık artık bu maçı unutmak istiyoruz. Önümüzde Mersin İdman yurdu maçı var o maçta da bu şansızlığımızı kırıp gol ve galibiyetlerle tanışmak istiyoruz. Rakibin bulduğu pozisyonlara dikkat ederseniz son 20 dakika da oldu yanılmıyorsam.

Galip gelmemizi istediğimiz için saldırıyoruz bunun akabinde geride pozisyonda buluyor rakip.Bazı maçlarda rakipler daha net pozisyon buluyor.Bugünde buldular 2- 3 tane değerlendiremediler. Baskılı oynadığımız için gol atmak istediğimiz için rakip için avantaj olabiliyor bu.

Geride açık verebiliyoruz. Daha dikkatli olmamız gerekiyor inşallah ilerleyen haftalarda mutlaka şeytanın bacağını kıracağız ve bu sıkıntılarımızı çözeriz diye düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yine kendi sahamızda oynayacağımız Mersin İdman yurdu maçında galip gelmemiz gerekiyor. İnşallah bunu başarırız. Hocamızın da dediği gibi taraftarlarımızın yönetime, teknik heyete ve bizlere güvenmelerini ve biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz” dedi.

Demirbakan, Türkiye’de futbol oynanmıyor

Altay Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Kartalspor-Altay maçını şöyle yorumladı: “ Genel olaraktan değerlendireyim ben maçı yani maçı anlatmıyoruz başkaları gibi. Yok iyi yarı onlar iyi oyna dı da gibilerinden. Türkiye’de moda oldu.Ben burada Türk Futbolundan bahsetmek istiyorum. Türk futbolu, Türkiye’de senelerdir söylüyorum her çıktığım yerde söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim.

Hiç kimse benim ağzımdan MAÇ kritiği duymamıştır şu ana kadar. Üzerine basa basa söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Türkiye’de FUTBOL oynanmıyor oynatmamaları na dayalı faul yap, indir,bindir,maç  dursun,devam etsin.Bunlar Türk Futboluna zarar veriyor hakemlerinde gelişmesini önlüyor hakem maç idare edemiyor oyun çünkü durmadan duruyor.Çok faul oluyor topu taça atıyorlar tekrar başlıyorlar tekrar faul oluyor. Federasyondan rica ediyorum senelerdir. İngiltere deki gibi oynansın” hatırlatması yaptı.

FARK YAPACAĞIMIZ BİR MAÇTI

Demirbakan, şöyle devam etti: “ Islık çalınıyor yok centilmenlik miş.Artık bu kullanılıyor.Topu kaptıran  rakip yere yatıyor.Bu centilmenliğe haykırı bir  hareket ve bu Türkiye’de moda oldu şu anda.Türk Futbolu bu tür yanlışlıklardan kurtulmalı ve gelişmeledir.Yetkililer bunu göz önüne alırsa daha iyi olur.Hakemler  de biraz daha buna dikkat etsinler.Başka bir şey diyeceğim yok maçı gördünüz.Benim herkesin gördüğü  olayı anlatma lüksüm yok.Daha önce de söyledim Çaykur Rizespor,ile oynadığımız maçta  8-10 sıfır pozisyon oluyor aynı böyle.

Geçen haftaki Mersin maçı aynı bugünde yine aynı. Hep böyle yaşıyoruz. Geçen hafta ki Mersin maçında  talihsiz  gol yedik oyun disiplinini bozmamızdan. Futbolcular mantıkları ile oynamıyorlar.”Bu takıma nasıl puan verdik” düşüncesine giriyorlar,oyun disiplini de bozuyorlar.Bugünde aynı oldu FARK yapacağımız maçta  yine yenilecektik.Oyun disiplini hakkında biraz sorunlarımız var.Bunun haricinde söyleyeceğim bir şey yok” diye konuştu.

Altay takımının yıldız futbolcuları Ufukhan Bayraktar ve Hasan Uğur kolay galip gelebilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarına üzüldüklerini söylediler. İşte maç ile ilgili açıklamaları.

BİR PUANA SEVİNEMİYORUM

 UFUKHAN BAYRAKTAR: “  Öncelikle iki tarafı da kutlamak istiyorum Kartal’da bugün galip gelmek için oynamışlar.Bizde buraya galip gelmek için geldik bizim pozisyonlarımız biraz daha fazlaydı ama hocamızın dediği gibi de atamayınca strese girdik.Geçen haftadan kalan bir baskı var üzerimizde.kaç haftadan beri üst üste çok pozisyon bulduk.Atamıyoruz bugün iki tane, 3 çok net pozisyon verdik.

 Kartalspor’a.Bir puan kazanmamıza rağmen mutlu değiliz açıkçası.Galip gelmemiz gerekirdi burada galip gelemedik diye biraz üzüntülüyüz.Ama oynadığımız futbol umut verici ileride bu düzelecek kesinlikle inanıyorum buna.Çünkü her hafta böyle 7-8 tane  net pozisyon bulup ta atamama olmayacak.Bir gün şans bize dönecek.bulunduğumuz yerden bir an önce çıkıp üst sıralara tırmanacağız diye düşünüyorum.

 EYYÜP HASAN ONUR: “ Kartal’a galibiyet için geldik Kartalspor’ur ve sizim durumumuzda belliydi. Kazanmak için geldik kazanmak için  de her şeyi yaptık çok pozisyona girdik atamadık şans ve bir talihsizlik var bu talihsizlik gözle görünüyor yani.Aslında haftalardır bir şansızlık var.

Çünkü kaç haftadır tek kale oynuyoruz her maç ta 10 tane net pozisyonumuz oluyor.Aslında söylenecek pek fazla bir şey yok. Hocamızın dediği gibi son dakikada GOL’de yiyebilirdik. Futbol 90 dakika ve gol atan kazanıyor fazla direnen kazanıyor. Biz bugün gerçekten çok iyi oynadık çok iyi de mücadele ettik butün takım arkadaşlarımı kutluyorum. İlerlediğimiz zamanlarda skora da yansıyacaktır. Bundan Altay taraftarlarının hiçbir şüphesi olmasın diyorum. Teşekkür ederim.

ZORLU RAKİPLERLE KARŞILAŞACAK

Kartalspor, önümüzdeki hafta yine kendi saha ve taraftarı önünde Güneyin köklü ve güçlü ekibi Mersin İdmanyurdu  ile karşılaşacak ve daha sonra da  ligin alt sıralarına demir atan Giresunspor’la karşılaşacak.

Kartalspor birinci yarının son maçını Boluspor, ile kendi sahasında oynayacak. temsilcimiz Kartalspor, ilk yarinin 3 maçında en az 6 puana ulaşamaması karşısında  kaderini zora sokacak ve bundan sonra da Bank Asya 1.Liginden  bir alt lige düşmemek için mücadele edecek.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]