A 2 Ligi Fenerbahçe 0 – 1 Kartalspor

Yayın: 09:24 - 30.11.2010
Güncelleme: 09:24 - 30.11.2010

A2 Marmara Grubu’nda  Takımımız ; Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde Fenerbahçe’ye    konuk oldu . Takımımız karşılaşmadan  34 dakika sonra Kaan Dorak’ın attığı golle 1-0 galip  ayrıldı…

Takımımız karşılaşmaya ;   Osman Şimşek,Semih Kaya,Uğur Demirok , Subutay Alper , Ahmet Aktaş , Uğur Utlu , Ethem Pulgir , Oğuzhan Sabankay , Mesut Kumcu , Kaan Dorak  ve Okan Yıldız onbiri ile başladı.

Takımımız baştan sona üstün bir futbol sergiledi karşılaşmanın 34 dakikasında mesutun ara pasını iyi bir çalım ve iyi bir şutla sonuçlandıran Kaan Dorak  golümüzü kaydetti. Karşılıklı ataklarda etkisiz kalan Fenerbahçe karşısındaki takım savunmamız  ön plana çıktı.Karşılaşmanın 78 dakikasında Savaş Taga’nın korneri direk kaleye kullanması ve direkten dönmesi takımımız adına önemli bir pozisyondu.
Karşılaşmayı   Kulüp başkanımız sn Binali Aydın, yöneticilerimizden Kerem Çeboğlu  , profesyonel takım teknik ekibimiz ; Ergün hoca , Kemalettin hoca ve Volkan hocamız  da takip ederek müsabakadan sonra  oyuncularımızı kutladılar.

Exit mobile version