Türkiye’yi ve Kartal’ı başarı ile temsil ediyor

Yayın: 09:44 - 30.11.2010
Güncelleme: 09:44 - 30.11.2010

Türkiye Wuşhu Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Akif İnci’nin büyük oğlu İsmail İnci dünya çapında başarılara imza atıyor. Kartal doğumlu olan ve Bursa Üniversitesi Uludağ Spor Akademisi son sınıf öğrencisi İsmail İnci, Sırbistan, Çin,İtalya ve Türkiye’de gerçekleştirilen Kinck –Boks Avrupa şampiyonasında 3’cü oldu.Ayrıca 2009 yılında Sırbistan’da Dünya 3’cü ve 2010 yılında Azerbaycan ‘de yapılan şampiyona da 3’cü oldu.

Yetenekli bir sporcu

Ayrıca Buda Kai dalında da Dünya 3’cülüğü ve Avrupa 2. Olan İsmail İnci,15 defa ay yıldızlı mayo ile Ringler de fırtına gibi esti. Kinck-Boks’un genç ve demir yumruklu sporcusu İsmail İnci, 5 yaşında babası Akif İnci’nin teşviki ve antrenörlüğünde Uzakdoğu sporlarına başlamış. Disiplinli çalışması ve indirici yumrukları ile tanınan İsmail İnci’nin en büyük beklentisinin birkaç kere kapısından döndüğü Dünya Şampiyonu olmak.

Mutlaka başaracağım

Kartal’ın Uzakdoğu sporlarında yetiştirdiği milli sporcusu İsmail İnci, “ babam ve Antrenörüm Akif İnci’nin teşviki ile başlamış olduğum Uzakdoğu sporları yapıyorum bu arada yüksek öğrenimide devam ettiriyorum. Şu anda 24 yaşındayım. 19 yıldır sporun içinde olan bir Kinc-Boks sporcusu olarak Türkiye’yi ve Kartal’ı temsil etmenin ayrıca gururunu yaşıyorum. Hedefim Kinc_Boks’ta dünya şampiyonu olmaktır dünya şampiyonu olmak içinde var gücümle çalışıyorum.”diyor Kartallı şampiyon sporcumuz İsmail İnci.

Fethi Satıcı

Exit mobile version