SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Asker uğurlama konvoyunda camdan sarkan genç kızın feci ölümü

Yayınlanma:
ABONE OL

Bayrampaşa’da asker uğurlama konvoyunda camdan sarkan genç kız aracın yan yatmasıyla can verdi. Kaza yapan aracı kullanan genç kızın babası, ifade vermek üzere Kartaltepe Polis Merkezi’ne götürüldü.
Türkiye’de asker uğurlama konvoylarında her yıl benzer görüntüler yaşanıyor. Konvoylarda araç sürücülerinin tehlikeli hareketlerde bulunması ölümlere davetiye çıkarıyor.

Rümeysa Yılmaz henüz 16 yaşındaydı. Amcasının oğlunu askere uğurlamak üzere babası Fikret Yılmaz ile yola çıktı. Fikret Yılmaz’ın kullandığı 34 ZA 2160 plakalı panelvan tipi minibüs, görgü tanıklarının iddiasına göre Kartaltepe Mahallesi 50. Yıl Caddesi üzerinde seyrederken orta refüjde bulunan demir parmaklıklara çarparak yan yattı. O sırada camdan sarkmakta olan Rümeysa aracın altında kaldı. Cam parçaları da vücuduna isabet eden genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kendi kullandığı araç ile kızının ölümüne neden olmanın acısını yaşayan baba olay yerine gelen polis ekiplerince karakola götürüldü. Olayı duyan Rümeysa’nın yakınları ise yerde yatan cesedi görünce sinir krizleri geçirdi. Cesedin etrafına güvenlik şeridi çeken polis ekipleri Rümeysa’nın yakınlarını şeridin dışına çıkarmakta zorlandı. Ceset, otopsi işlemleri için Eyüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Taksi şoförü: genç kız araç seyir halindeyken camdan sarkıyordu
Genç kızı ve ailesini cadde üzerinde gördüğünü söyleyen bir ticari taksi şoförü olayı şöyle anlattı: “Caddenin üzerinde konvoyda asker uğurlama sırasında araç üzerinde hareket yaparken kız düşüyor. Gördüğüm araba ters dönmüştü.

Araç yatıyordu, burada araçlar zaten birkaç tur attı. Oyun oynadılar.

Daha sonra aşağı doğru yöneldiler, 15 dakika sonra yol kapandı, o anda biz araba ile geçerken gördüğümüz bir kişi yerde yatıyordu, herkes etrafına toplanmıştı. Asker konvoyunda hızlı araç kullanmanın getirdiği şeyler bunlar. Cam açıktı, kendini sarkıtmış, genelde çoğu öyle yapıyor, cam açıkken sarkıtıyor kendini.

Hızlı gidince de herhalde düşmüş ve ölmüş. Her akşam burada vatandaşlar da görüyor, kapılar açık el fireni çekiyorlar, her akşam yaşıyoruz, yolu kapatıyorlar, dönmeler falan her asker konvoyunda yaşanan şeyler bunlar.”

Cihan (CHA)

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]