SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Penbe: “ Bugün de istifa edebilirim”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor, Teknik Direktörü Ergün Penbe, Kartalspor-Mersin İdman yurdu maçını şöyle yorumladı: “İçerde bir maç daha kaybettik tabii ki kazanmak istiyorduk ne var ki yine kazanamadık. Üzerimizde ki KARA bulutları dağıtmak istiyorduk, dağıtamadık. Yapılması gerekenleri de maç öncesi ‘ nde yaptık. Değişik kadro yapısıyla bugün sahaya çıktık ama kazanma adına yine olumlu işler yapamadık bugün.

Yine üretken değildik çıkarken kaptırdığımız bir topla da golü gördük yine kötü yediğimiz gollerden bir tanesi. Golden sonra ve devre arasında değişiklikler yaptık gol bulma adına ne var ki yine bulamadık, bulacağa kadar çaba sarf edeceğiz. Bir kaç tane çılız da olsa pozisyonlarımız var gol olabilecek. Bank Asya’da baktığınız zaman rakip takım istediği zaman golünü atabiliyor.

 Bizimde pozisyonumuz vardı ama olmadı çok üretken değildik içerde oynadığız zaman daha rahat daha coşkulu olmamız gerekiyor. Özelikle ilk yarının başlarında, ikinci yarının belli bölümlerinde coşkulu olmaya çalıştı futbolcu kardeşlerimiz. Ama ellerinden gelen de bu” diye konuştu.

TEPKİDE BULUNMALARI GAYET NORMAL

Penbe, şöyle devam etti: “ Bu takımın kapasitesi belli ki bu hakikaten içerde oynadığımız 8 maçta  gol atamıyorsanız, galibiyet alamıyorsanız başka şeylerde aramamak gerektiğinin inancındayım ben. Taraftar haklı olarak takımdan başarı bekliyor içerde galip gelme ve gol atma bekliyor.

8 maç oldu hala içerde gol atamadık girilen pozisyonlar var galibiyet alamadınız. Onun için taraftarlarında tepkide bulunmaları gayet normal.

Kartal spor’a gönül veren insanlar burayı dolduruyorlar buraya geliyorlar. Kartalspor’un başarısını istedikleri için tepki gösteriyorlar. Zaten biz bu şekil tepkilere alışkınız. Biz bu takıma sezon başında geldik zaten biliyorsunuz eskiler takımda kaldı belli bir kadro yapısı zaten vardı. Onun üzerine bizde genç arkadaşlarımızı, Bank Asya’da oynamış arkadaşlarımızı takıma kattık.

 Tüm sorumluluğu zaten ben üzerime alıyorum çünkü takımı biz yaptık deneyimli bir ekip oluşturduk. Onun için sorumluluk bizde tabi ki. Futbolcu kardeşlerim her zaman olduğu gibi bugünde burada en iyisini yaptılar. Kim bugün burada kaybetmek ister ki ve ya diğer maçları. İnanın o seyircilerden daha çok futbolcu kardeşlerimiz üzülüyorlar.

Ama dediğim gibi üzerimizde bir KARA Bulutlar var onları dağıtmamız lazım. İçerde bir galibiyet almak yazık ki futbolcuların kendilerine olan öz güvenlerini tekrar kazansınlar” ifadesini kullandı.

BUGÜNDE İSTİFA EDEBİLİRİM

Kartalspor’un başarılı teknik patronu Ergün Penbe, Kartal spor’da göreve başladığından beri kendisini takımın başında istemeyen bir kitlenin olduğunu iddia ederek konuya şöyle açıklık getirdi: “ Zaten baştan beri bana karşı bir Antipati oluştu beni istemeyen bir kitlenin olduğu zaten belli burada.

Sadece bizim seyircimize cevabımız iyi oyunla galibiyet olabilir biz bu amaçla çalışıyoruz. Seyirci galibiyet istemekle, istifamı istemekle haklı çünkü onlar Kartalspor’a gönül veren insanlardır. Şu andaki gidişat Kartalspor, başarısız onun için böyle sitemlerde bulunmaları gayet normal.

Ama bu aleyhte sözler hiçbir zaman bizi yıldırmayacaktır, biz yönetimle ve teknik heyetimizle konuşup bu ZOR dönemeçten nasıl kurtulabileceğimizi düşünmemiz gerekiyor. Seyircinin istekleri zaten bitmez.

Başarılı olunduğu zaman seyirci zaten takımının yanındadır, önemli olan ZOR günlerinde takımlarına sahip çıkmak gerekir” hatırlatması yaptı ve şimdiye kadar telef uz etmediği “İSTİFA EDERİM” sözünü etti ve “ Önemli değil ben bugün de İSTİFA edebilirim ben istifa ettiğim zaman hakikaten bu takım düzlüğe çıkacaksa, başarılı olacaksa bende zaten canı gönülden Kartalspor’un başarısını isteyen birisiyim. Hep beraber bunu düşünüp taşınıp Kartalspor’u tekrar nasıl iyi yerlere getiririz onu düşünmemiz gerekiyor her şeyden önce” yorumunu yaptı.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]