SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Vizyon projelerimiz hayata geçiyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi’nin halkın sorunlarını dinlediği Halk Meclisi Toplantıları’nın Evliya Çelebi ve Orhanlı Mahallelerinde yapıldı. Projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2011 yılında nikah sarayının hizmete gireceğini belirtti.

Evliya Çelebi ve Orhanlı mahallelerinde yapılan halk meclislerine Başkan Dr. Şadi Yazıcı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Belediyenin yaklaşık icraatını sinevizyon eşliğinde mahalle halkına anlatan Yazıcı, daha sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Bürokrasiyi azaltmak, daha hızlı hizmet verebilmek ve tüm işlemlerin tek noktadan yapılabilmesi için AKOS (Akıllı Kent Otomasyon Bilgi Sistemi) projesini devreye soktuklarını belirten Başkan Yazıcı “Artık bugün git yarın gel dönemi bitmiştir. Vatandaş işlem için belediyemize geldiğinde Resepsiyon Beyaz Masaya uğrayacak, tüm işlemlerini çayını içerken tek noktadan hallederek evine dönecek” dedi. Her Perşembe belediyenin giriş katında Tuzlalılarla görüştüğünü belirten Başkan Yazıcı, “bana her zaman ulaşabilirsiniz. Sizin için çalışıyoruz” dedi.

NİKAH SARAYI İHTİYACINI GİDERİYORUZ

Tuzla’da oturan vatandaşların nikahlarını bu güne kadar başka ilçelerde organize edildiğini belirten Başkan Yazıcı, İlçe’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Nikah sarayı eksikliğini ortadan kaldırdıklarını belirtti. Marmados sahilinde inşaatı başlanan nikah sarayının bitimiyle Anadolu yakasının en güzel nikah sarayına Tuzla halkının sahip olacağını ifade eden Başkan Yazıcı “kentin daha fazla yaşanabilir kılmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

HİÇ BİR ŞEKİLDE İŞGALE İZİN VERMEYECEĞİZ

Seracılık konusunda sıkıntıları olduğunu ve bazı seraların yıkıldığını söyleyen bir mahalle sakini, bu konuda başkanın görüşünü sordu. Başkan Yazıcı ise, bölgede seracılık yapan kişilerin genelde Milli Emlak’a ait araziler üzerinde tasarrufta bulunduğuna dikkat çekerek, buraların okul, park, sağlık ocağı gibi halkın ortak kullanımına tahsis edildiğini, dolayısıyla buraların kesinlikle işgaline izin vermeyeceklerini belirtti.

Aynı uygulamanın sahil bandında da söz konusu olduğunun altını çizen Dr. Yazıcı, “Bildiğiniz gibi Tuzla Sahili’ndeki 30 yıllık işgallere de son verdik. Buraları Tuzla halkının ortak kullanımına açarak çeşitli projeler uyguluyoruz. Tuzla halkı artık sahillerinden daha fazla yararlanacak” diye konuştu.

 

YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Orhanlı’da asfaltlama çalışmalarına önem verdiklerini söyleyen Başkan Yazıcı, bölgede kapalı yolların açıldığını, Orhanlı- Sabiha Gökçen hattı üzerindeki asfaltlama çalışmasını bitirdiklerini, Aydınlı-Orhanlı hattı üzerinde çalışmaların başlanacağını belirtti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]