Kanlı Nigar, beğeni ile izlendi

Yayın: 21:06 - 11.12.2010
Güncelleme: 21:06 - 11.12.2010

Kartal Belediyesi’nin ve Pendik Folklor Halk Eğitim Kültür Derneğinin katkıları ile Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi sinema salonunda sahnelenen KANLI NİGAR isimli müzikal Tiyatro oyununa Kartallılar büyük ilgi gösterdi.

Sponsor oldu

1981 yılının İstanbul’unda geçen gerçek bir hayat hikâyesini sahneye yansıtan ünlü yazan Sadık Şendil’in ölümsüz eseri” Kanlı Nigar” tiyatro Grubunun ünlü Organizatörü Özgü Akkan’ın girişim ve katkıları ile gerçekleştirilen ve büyük beğeni kazanan Tiyatro Oyununun sponsorluğunu da Barış Asansör Yedek Parça İmalatı San. Tic.Ltd. Şrk.’nin yaptığı bildirildi.

Tarihi bir eser

Kanlı Nigar: Osmanlı döneminde İstanbul’da randevuevi işleten Cihan yandı Kanlı Nigar’ın, kendisini ve bu yola düşürenlerden aldığı intikamın öyküsü. Kanlı Nigar Oyununu yeniden ela alan yazar Sadık Şendil,Kanlı Nigar’ı Epik bir tarzda yazarak günümüze uyarladı. Orta Oyunu, Kanto, Külhanbeyi, Bekçi baba kâtibim  klipi ile süslenen muhteşem eserde Kanlı Nigar’ı gelecek vaat eden genç Tiyatro sanatçısı Gamze oynarken, Apti rolünü Uğurcan Keleş canlandırdı. Sponsor Şirket temsilcisi Barış Keleş, “ Böylesine güzel ve tarihi bir eseri Kartal halkı ile buluşturmamıza katkıda bulunanlara  ve özellikle Mustafa Şahbaz, hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version