Başkan Öz, Aslanlar gibi satarım

Yayın: 13:16 - 13.12.2010
Güncelleme: 13:16 - 13.12.2010

Kartal Belediye  Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, bir süre önce meclis kararı  ve meclisin verdiği yetki ile  15 milyon 700 Tl’ye satılan belediye arsasının satışını MAHKEME kararı ile iptal ettiren muhalefete çok sert eleştiriler yöneltti ve “Yine Aslanlar gibi satarım.

Hizmetlerimizi nedense bir türlü kabullenemeyen, görmemezlikten gelen Ak Partililer çeşitli      bahane ve mantık dışı uygulamalarla Kartal belediyesini çalışamaz ve iş göremez  durumuna getirmek istiyorlar.. Bizi Kartal’a ve Kartal’ın güzel insanlarına olan ve olacak hizmetlerimizi önleyemeyecekler. Önlemeye de güçleri yetmeyecek” diye konuştu.

Kartal’ın çalışkan ve başarılı Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz,  İstanbul  7. İdare Mahkemesi’nin  ilgili arsanın satışını iptal etmesi konusunu belediye hukukçularının incelediğini, karara belediye olarak itiraz hakları olduğunu hatırlattı.

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,”Hukukçularımız arsanın iptal  gerekçesini ve kararını inceliyorlar. Ayrıca  Meclis Hukuk Komisyonumuzda aynı incelemeyi başlattılar. Büyük bir ihtimalle Kartal Belediye Meclisi önümüzdeki günlerde olağan üstü toplanabilir. Demokrasilerde çare tükenmez” gerçeğini hatırlattı..

Başkan Öz, Arsanın satışından elde edilen para ile önceki yönetimlerden kalan bir takım borçların ödenmesine harcandığını da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version