Kartalspor’a fanatik değil, başarılı hoca lazım!..

Yayın: 13:16 - 14.12.2010
Güncelleme: 13:16 - 14.12.2010

Galatsaray’lı, Fenerbahçe’li, Beşiktaş’lı değil BAŞARILI hoca olması önemli…

Kartalspor’da fanatizme değil, başarıya özlem var, ihtiyaç var.

Evet Kartalspor  Kulübünde bugüne kadar bir çok teknik adam görev yaptı.

Bazı hoca kulüp başkanının tanıdığı ona yakın olduğu için,

Bazı hoca ekonomik olduğu düşüncesiyle,

Bazı hoca başarılı olduğu için,

Bazı hoca da sırf takımın başında bir teknik adam olsun düşüncesiyle görev almışlardır.

Ergün Penbe hocamız ise Galatasaray’da futbol oynadığı dönemlerde futbolcu olarak başarılı istikrarlı bir spor adamı idi.

Aynı başarıyı teknik adam olarak henüz yakalayabilmiş değil.

Kartalspor’a da Galatasay havası oluşturur düşüncesiyle getirildi ama maalesef tutmadı.

Oysa başarılı hoca mevcut kadroyu ve imkanları en iyi şekilde değerlendirerek takımını puan tablosunda üst sıralarda tutan adamdır.

Ben teknik adam kariyeri başarılarla dolu bir o kadar da mütevazı, aynı zamanda Kartalspor’u iyi tanıyan ve hatta Kartalspor’u Bank Asya 1. Lige çıkaran Mehmet Altıparmak hocanın tam bu zamanda göreve getirilmesinin takım adına çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Kartalspor’da başarı isteniyorsa başarılı bir kariyere sahip olmuş yani ıspatlamış olan hocayı tercih etmek daha mantıklı olmaz mı?

Kartalspor’u Bank Asya 1. Lige çıkarmayı başardı. Daha sonra iki sezon üst üste ilk ikide yani ikinci sırada takımı tutmasını bildi.

Kulüpte yaşanan maddi sıkıntılardan etkilenen takımdan ayrılarak Yükselme Gurubunda 9. sırada mücadele veren Tarsus İdman Yurdu ile anlaştı. Tarsus İ. Yurdu’nu Bank Asya 1. Lige çıkarmak için final oynattı.

Daha sonra 2. Lig Kırmızı gurupta mücadele eden ve halen zirveye oynayan 2. durumdaki Konya Torku Şekerspor’u çalıştırmaktadır.

Adamın teknik direktör olarak başarılı olduğu bilinen bir gerçek.

Kartalspor’da da başarılı olacağına şüphe yok, eğer görüşülürde, Mehmet hoca da çalıştırdığı takımı bırakır mı, Kartalspor’u çalıştırır mı bilemem ama olsa çok iyi olur derim ben.

Kenan Gülerci

Kenan GÜLERCİ
Exit mobile version