Kartal’da Sabahat Akkiraz Konseri

Yayın: 13:25 - 18.12.2010
Güncelleme: 13:25 - 18.12.2010

Kartal Belediyesi’nin art arda devam eden kültür, sanat etkinlikleri halkın yoğun ilgisiyle devam ediyor. Türk Halk Müziği ses sanatçısı Sabahat Akkiraz, Kartal Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde verdiği konserde, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ücretsiz ve halka açık konser için saatler öncesinden Kültür Merkezi’ne akın eden Kartallılar salonu tamamen doldurdular. Salonu dolduran çok sayıda türkü dinleyicisinin yanı sıra, seyircilerin bir kısmının ayakta kaldığı konserde, izleyiciler sanatçının türküleriyle keyifli zaman geçirdiler.

İki saati aşan konser boyunca, bugüne kadar yaptığı albümlerden, derlemelerden seçme türküleri seyircilerin de katılımıyla seslendiren sanatçı, “Değme tabip,” “Coş Deli Gönül,” “Ya Ali,” “Ben Beni,” “Dost Dost,” “İnsana Muhabbet Duydum Duyalı,” “Bir Gerçeğe Bel Bağladım,” “Haydar Haydar,” “Bugün Bize Pir Geldi,” “Zülfü Siyahım”  gibi birçok  türküyle seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sırasında kısa bir konuşma yapan değerli sanatçı Sabahat Akkiraz, “sizlere türkülerle duygularımı, düşüncelerimi, sevinçlerimi aktarmaya çalıştım. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren siz değerli Kartallılarla buluşmamıza vesile olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizleri yalnız bırakmadınız ve bu salonu doldurup türkülerimizi hem dinleyip hem de güzel sesinizle eşlik ettiniz, sağ olun var olun” dedi.

Konserin ardından Başkan Yardımcısı Orhan İspekter, sanatçı Sabahat Akkiraz’a Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına, Kartal heykelciği vererek sanatçıya teşekkür etti.

Exit mobile version