FLAŞ-FLAŞ-FLAŞ!… İspekter, görevinden istifa etti!

Yayın: 07:08 - 22.12.2010
Güncelleme: 07:08 - 22.12.2010

Başkan Yardımcısı Orhan İspekter, görevinden istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi, Kartal Belediyesi Meclis üyesi ve Kartal Belediyesi,

Park ve Bahçeler biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan İspekter, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Siyasi ve belediye çevrelerinde adeta ŞOK etkisi yapan istifanın gerçek sebebinin ne olduğu anlaşılamadı. Bazı kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Kartal belediyesinin başarılı ve çalışkan Ziraatçı Başkan Yardımcısı Orhan İspekter’in üzerinde oluşan bir takım baskıların etkili olabileceği vurgulandı.

Telefonla ulaşabildiğimiz başarılı politikacı ve belediyeci Orhan İspekter, gazetemize yapmış olduğu istifasıyla ilgili açıklamada , “ Yaklaşık 2 yıldır hizmet verdiğime ve yararlı olduğuma inandığım Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı görevinden 21.12.2010 tarihi itibariyle İSTİFA ettim. Bundan sonraki süreçte Kartal belediyesi CHP Meclis üyesi olarak Kartal’a ve Kartal belediyesine aynı heyecan ve şevkle hizmetimi sürdüreceğim.” Dedi.

Sevilen ve başarılı bir isim

Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ziraat Mühendisi Orhan İspekter’in özellikle Kartal’a kazandırılan çok sayıda park, bahçe ve gezi alanları ile ilgili çok büyük hizmetleri olduğu belirtildi. Ayrıca Kartal Belediyesi’nin  Kartal halkını Denizle ve Doğayla buluşturmak için kiraladığı Büyükada Orman Kampı Tesisleri’nin hazırlanmasında ve tesislerin park ve yeşillendirme çalışmalarını başarıyla tamamlanmasında en büyük pay sahibi olduğu belirtilen Orhan İspekter’in başarı ile sürdürdüğü görevinden istifa etmesinin yankıları  Kartal’da devam ettiği gözlemlendi. Kartal ‘da çok sevilen ve güven duyulan politikacılar arasında ayrı bir yeri olduğunun altı çizilen Orhan İspekter’in Kartal belediyesi için büyük bir KAYIP olabileceği kaydedildi.

Yeni atamalar yapılabilir!

Bu arada Kartal Belediyesi’nin Kartalspor’a kazandırdığı Antrenman sahasının çimlendirme çalışmasını Orhan İspekter’in başarılı çalışma ve teknik bilgisi ile sonlandırdığı öğrenildi. Bu arada Kartal Belediyesi’nde daha öncede Başkan yardımcısı Ali Haydar süslü, görevinden alınmıştı.

 Şu anda Kartal belediyesi bünyesinde Dr.Turgut Mermertaş, İbrahim Doğan, Aziz Bayar, Hasan Kumral ve Fügen Mavi görevlerini sürdürüyorlar. Önümüzdeki günlerde Süslü ve İspekter’den boşalan Başkan Yardımcılığı görevine yeni atama yapılabileceği kaydedildi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version