SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İspekter, Sayın Öz’ün başarısı için çaba harcayacağım

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir süre önce kendi isteğiyle Kartal belediyesi başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini Kartal Haber Gazetesine özel olarak açıklayan Orman Mühendisi Orhan İspekter,” İstifa etmemde en büyük etken kendi işlerimdeki yoğunluk oldu. 20 çalışanı olan bir kuruluşun sahibiyim ve işimin başında olmam gerekiyordu ve öyle de oldu.” ifadesini kullandı.

Sayın Öz’e hizmetten zevk alıyorum

Yunus’ta ki meyve, sebze ve çiçek fidanı yetiştirilen serasında görüştüğümüz Kartal Belediyesi’nin başarılı ve çalışkan eski başkan yardımcısı Orman Mühendisi Orhan İspekter, istifanın perde arkasını içtenlikle ve samimiyetle anlattı. “Sayın İspekter, görevinden neden istifa etti”? şeklindeki sorumuza şöyle yanıt verdi: “Öncelikle bu soruyu sorduğunuz için, objektif ve doğru habercilik yaptığınız için size teşekkür ediyorum.

Kartal belediye başkanımızla yaklaşık iki yıldır çalışıyoruz, Kartal’a ve Kartallılara hizmet üretiyoruz. Süreç içinde çok güzel ve yararlı çalışmalar yürüttük. Kartal’da Cumhuriyet Halk Partisi 15 yıl sonra da olsa iktidar oldu. İyi bir çalışmanın temelini iyi bir belediye başkanı çıkararak yaptık. Belediye başkanımızın sonuna kadar arkasındayız ve hizmetindeyiz sayın Öz’e hizmet etmekten zevk alıyorum”  dedi.

İstifa etmeyi uygun gördüm

İspekter, şöyle devam etti: “Burada belediye başkanımız bize görev verdi. Ne var ki son zamanlarda Kartal’da, Kartal kamu oyunda  ‘ işte belediye başkan yardımcıları çalışmıyor, eksik çalışıyor ve başkanın temposuna ayak uyduramıyorlar’ şeklindeki çeşitli söylemlerle  Sayın Başkanımıza karşı büyük haksızlık yapıldığını gördüm.

Bu nokta da gerek başkan yardımcıları gerekse belediye müdürlerimiz ellerinden geldiği kadar çalışmanın içerisindeler.

Yasaların vermiş olduğu mevzuatlar çerçevesinde hizmet ettiğime inanıyorum. Belediye başkanımızın önünün açılması gerektiğine inandım ve Sayın Öz’e bu konuyu ilettim. Bu görev bir ekip işiyse ki, öyledir ekip çalışmasını yöneteceği kadroyu oturtması ve  Kartal’ın önünün açılması adına, CHP’nin 15 yıl sonra kazandığı belediyeyi  kaybetmeme adına, bir an evvel yol alınması ve yatırımların hayata geçmesi adına   istifa etmeyi uygun gördüm ve istifa ettim” diye konuştu.

Sayın Öz’ün arkasındayım

1990’lı yıllarda da bir dönem meclis üyeliği yaptığı belirtilen tecrübeli politikacı ve İşadamı Orman Mühendisi Orhan İspekter, “ Başkan yardımcılığı görevimden istifa etmeme rağmen Sayın Öz’ün ve yönetimin arkasındayım.

Sayın Öz, benim öncelikle dostum ve arkadaşımdır. Her türlü çalışmasına destek veriyorum ve sonuna kadar da vermeye devam edeceğim belediye meclis üyesi olarak ta. Görevler geçici, dostluklar ve arkadaşlıklar kalıcıdır” gerçeğinin altını çizen İspekter, “Bu arada şu konuya da özellikle açıklık getirmek istiyorum. Kendi işlerimde son günlerde ki yoğunluğu da önemsedim.

Şu anda üretim yapıyorum, bitki üretiyorum, çiçek üretiyorum. 20’ye yakın personelle Kartal’da üretim yapmak çok ta kolay değil. Bu arada uzun bir zaman uzak kaldığım kendi işlerimi de topaklayım dedim. Altınok Bey, bu konuda bana gerekli sıcaklığı gösterdi. Belediyemizin daha rahat icraatlarını ve faaliyetlerini yürütebilmesi için elimden gelenin her şeyi yapacağım. Sayın Öz’ün her zaman yanında oldum, olmaya da devam edeceğim” ifadesini kullandı.

İspekter,” Görev sürem içersinde bana güven duyan, destek veren Kartal halkına, belediye işçilerine, müdürlerimize, başkan yardımcılarımıza ve partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]