SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Maltepe’de 1 saat içinde 14 araç kundaklandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe’de, park halindeki 14 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Araçlardan 2’si kullanılamaz hale geldi, 12 araç ise hasar gördü. Polis, failleri yakalamak için kritik noktalarda asayiş uygulaması yaptı.
Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde, 1 saat içinde 14 araç benzin dökülerek ateşe verildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, önce Güleken Sokak’ta 6 aracı yaktı.

Alevleri fark eden sokak sakinleri polise ve itfaiye ekiplerine durumu haber verdi. Söz konusu adrese sevk edilen itfaiye ekipleri araçlardaki yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri mahalleden ayrılmadan, Güldeste ve Ebabil Sokak’tan da araç yangını ihbarı geldi. Bu iki sokakta da 2 aracın kundaklandığı görüldü.

Polis incelemelerini tamamlayıp mahallede güvenlik önlemlerini artırmaya başladığı sırada bu kez de Çamlık Sokak’ta 6 aracın yakıldığı haberi geldi. İtfaiye ve polis ekipleri yeniden teyakkuza geçti. Bu sokaktaki araç yangınları da itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Saat 00.00 ile 01.00 arasında toplam 14 aracın yakılması üzerine mahallenin giriş ve çıkışında uygulama noktaları oluşturuldu. Şüpheli araç ve şahıslarda arama yapıldı. Polisin failleri yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio