SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Taraftarlar, Kartalspor yönetimini protesto etti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor 1949 Genç Taraftarlar Derneğinin organize etti “Uyan Artık Kartal’lı Düşüyoruz, Sevdamız İçin Yürüyoruz”  protestosuna yaklaşık 700 Kartalspor taraftarı katıldı. Bank Asya 1. Ligin köklü ve güçlü ekibi Kartalspor’un ligdeki kötü gidişine “DUR” demek için gerçekleştirildiği söylenen protesto yürüyüşü Kartalspor 1949 Genç Taraftarlar Derneği önünde başladı.
Ellerinde taşıdıkları büyük boy Kartalspor Bayrağı ile birlikte Kartal meydanına gelen taraftarlar, burada yapmış oldukları basın açıklaması öncesi Kartalspor yönetimi aleyhinde slogan attılar. İstiklal Marşımız okunduktan sonra yapılan basın açıklaması şöyle:
“Bugün burada Kartalspor’umuzun kötü gidişatını dile getirmek ve biz taraftarlara yapılan karalama kampanyasına “dur” demek için toplandık.

Kaçırdığı penaltılarla alay konusu oldu
Şanlı tarihi başarılarla dolu Kartalspor’umuzun sezon başından beri başarıları ile değil de peş peşe kaçırdığı penaltılar ve kendi sahasında yarım sezon boşunca tek gol dahi atamaması kamuoyunda camiamızı alay konusu haline getirmiştir.

Kartal’ı seven ve Kartalspor sevdası ile içleri dolu olan bizler sezon başından beri süre gelen kötü gidiş karşısında taraftar dernek başkanı ve yöneticileri olarak, Boluspor maçında alınan mağlubiyet sonrası kulüp başkanı ve yöneticilerle konuşmak için kulüp binasına gittiğimizde başkan ve yönetim kurulu üyeleri bizlere karşı kötü bir ev sahipliği sergilemiş, eleştirilerimizi dikkate bile almayıp ağır hakaretlere varan sözler ve davranışlar sergilemişlerdir.

Bu hakaretlerden sonra karşımızdakilerin resmi sıfatları ortadan kalkmış ve küçük çaplı bir münakaşa yaşanmıştır. Ancak üzücü olan kulübümüzün kötü gidişatının bu olay bahane edilerek saklanmaya çalışılmasıdır.

Takımın arkasında duracağız

Ligde sondan ikinci sırada olan takımımızın durumu ortadayken geçmiş yıllarda yaşanan bütçe sıkıntısının aşılmasında maddi manevi desteğini esirgemeyen Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz’ün bu kötü gidişat karşısında sessiz kalması bizleri endişelendirmektedir.
Bizler Kartalspor taraftarları olarak yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen “hep destek tam destek” diyerek takımımızın arkasında duracağız.
Kartalspor camiası büyük bir camiadır. Buradan başta Sayın Belediye başkanımız, Sayın Kaymakamımız, Sayın Emniyet müdürümüz ve Kartal’ın ileri gelen işadamları ve özellikle tüm Kartal halkına sesleniyoruz. Gün birlik olma günüdür. Buradan bir kez daha sesleniyoruz Kartalspor’un mevcut başkanı ve yönetimi derhal istifa etmeli ve Kartal spor’umuzun önü açılmalıdır”.

Çelik: “Herkes ayağını denk alsın!”

Bu arada Kartalspor 1949 Genç taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çelik, basın bildirisi okunduktan sonra yapmış olduğu kısa konuşmada, “Kartalspor sevdalısı olarak burada toplanmış bulunuyoruz. Kulübümüzün içinde yaşanan sıkıntılar bizleri derinden üzmektedir.

Mevcut kulüp yönetiminin sürekli bizi  karalama kampanyaları arkasında, kendi başarısızlıklarını bizlere mal etmek istemeleri bizleri derinden yaralamıştır. Ayrıca son yaşanan olaylar sonrasında Kartalspor’umuzun başarılı ve gerçekten sevilen hocası Kadir hocamızın da büyük bir terbiyesizlikle gönderilmesi ve şu anda aldığımız bilgilere göre, Bank Asya 1. Ligin en iyi defans oyuncusu olan Serkan Özsoy ve Mehmet Kahriman’ın kadro dışı bırakılmasının perde arkasını araştıracağız arkadaşlar.

Bu takım bizimdir. Herkes ayağını denk alacak” şeklindeki konuşmasına taraftarlar “Yönetim istifa” şeklinde tempo tuttular. Bu arada polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı görülürken Kartal Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu’da yoğun yağmura rağmen protesto eylemini sonuna kadar izledi ve Kartalsporlu taraftarlara bir taşkınlıkta bulunmamaları yönündeki telkininde etkili olduğu gözlemlendi.
Daha sonra toplu olarak Ankara caddesi üzerinde yürüyerek dernek merkezine giden Kartalsporlu taraftarlar burada bir süre daha sloganlar atarak, olaysız bir şekilde dağıldılar.
Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]