Başkan Öz’ü halk neden seviyor?

Yayın: 08:24 - 30.12.2010
Güncelleme: 08:24 - 30.12.2010

Kartal’ın çalışkan, başarılı ve güven duyulan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yaklaşık 600 bin nüfuslu Kartal’da neden çok sevildiğini ve güven duyulduğunu araştırdık.

Fethi Satıcı’nın haberi;

Farklı siyasi partilere mensup politikacılarla, STK temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, esnaf, vatandaşlarla, gençlerle ve öğrencilerle görüşerek Başkan Öz’ün neden çok sevildiğini sorduk.

Dürüst olduğu için seviliyor

Bire bir görüştüğümüz insanlar Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün halkın içinden gelen, halkın sıkıntılarının neler olduğunu bilen, haram yemeyen, yedirtmeyen, Sezar’ın hakkını Sezar’a veren dürüst bir kişi olduğuna inanıldığı için sevildiğini ortaya çıkardık.

Başkan öz’ün yakın basın çevresi olarak özellikle belediye programları dışında gerçekleştirilen semt programları, mehelle gezileri ve okul ziyaretlerinde Başkan Öz’e olan aşırı saygı ve sevgiyi objektiflerimizle tespit ettik. Öz’ün her konumdaki insanla iletişim kurması, onlara ilgi gösterip değer verdiğini yaklaşık iki yıldan beri izliyoruz, tespit ediyoruz.

Seversen sevilirsin

Özellikle yaşlıların, gençlerin, çocukların ve çok sevdiği öğrencilerinin arasında bulunmaktan da mutluluk duyduğunu belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “ Seversen sevilirsin,saygı gösterirsen saygı görürsün” gerçeğini hatırlatıyor ve “Bende insanları çok severim onlarda beni çok severler.Bu sevgi   ve güven oluşumu yeni değil.Uzun meslek yıllarımdan bu güne kadar süre gelen bir olgudur.bunun bir nedeni de insanlara verdiğim değer ve onların kaybettikleri eski sağlıklarına yeniden kavuşturmamdır.. Seversen sevilirsin” şeklinde duygularını kısa da olsa ifade etmiş oldu.

Başkan Öz, halkın arasındayken çekilen fotoğraflarda Öz’e olan sevgiyi yansıtmıyor mu?

FETHİ SATICI

Exit mobile version