SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dadaşlar, Maltepe vakıf binasına destek için toplandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Maltepe Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakıf yöneticileri, yeni yaptırmakta oldukları vakıf binasının bitirilebilmesi için istişare ve destek toplantısı yaptılar.

Vakıf binasında kahvaltılı yapılan toplantıda vakfın kendi mülkü olarak yapılmakta olan inşaat halindeki binanın bitirilebilmesi için tüm Dadaşların destek olmaları istendi.

Toplantıya ev sahibi olan Maltepe Erzurum vakıf Başkanı Muhammed Orbay, İstanbul B.Belediyesinde Danışmanlık görevi yapmakta olan Ahmet Selamet, Kadıköy Erzurum Vakfı Başkanı Muammer Alemdar, Pendik – Kaynarca Erzurumlular Derneği Başkanı Murat Taşlıçay, Kartal Erzurum Vakfı Başkanı İlhami Özer ve çok sayıda Erzurum’lular iştirak ettiler.

Orbay, üyeler aidatlarını ödemeliler

Maltepe Erzurum vakıf Başkanı Muhammed Orbay üyelerin aidatlarını ödemelerini istedi. Binamızı bir an önce bitirelim, herkes elini taşın altına koysun lütfen.

Taşlıçay’dan 500.00 TL destek

Maltepe Erzurum Vakfının yeni binasına ilk destek Pendik – Kaynarca Derneğinden geldi.

Başkan Taşlıçay inşaatın bir an önce bitirilebilmesi için ilk adımı atarak 500.00 – Tl destekte bulundu. Birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.

Selamet, elimizden gelen desteği sağlamalıyız

İstanbul B.Belediyesinde Danışmanlık görevi yapmakta olan Ahmet Selamet, Vakfımız için hepimiz elimizden gelen desteği verelim. Ben Belediye tarafından elimden gelen desteği sağlayacağım. Federasyon çatısı altında toplanılması daha doğru olacaktır. 66 adet sivil toplum kuruluşları her biri ayrı ayrı 12 Mart etkinlikleri yapıyorlar, bu iş böyle olamamalı toplu bir organizasyon yapılmalı” dedi.

 

Alemdar ise sadece akıl verdi ve eleştirdi

Kadıköy Erzurum Vakfı Başkanı Muammer Alemdar, akıl verdi ve kendi haberinin yayınlandığı gazeteyi dağıttırma gayreti içinde oldu. Bu esnada ilginç bir gelişme yaşandı. Muammer Alemdar’ın dağıttığı gazeteye bazı Dadaşlar tepki göstererek gazeteyi ve sahibini protesto ettiler. Protestonun sebebi ise bahsi geçen gazete, Erzurum’lu olan Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin aleyhinde olumsuz haberler yapması. Ortamın bir anda gerilmesi Muammer Alemdar’ı da sıkıntıda bıraktı.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]