Kartal Kent Konseyine Çevre Ödülü

Yayın: 00:07 - 02.01.2011
Güncelleme: 00:07 - 02.01.2011

Kartal KENT Konseyi Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul Sanayi Odasının 2010 yılı çevre ödülü verildi. Özellikle doğa savaşçısı ve çevre dostu olarak tanınan, temiz, sağlıklı ve ağaçlandırmaya olan katkı ve desteklerinden dolayı İstanbul Sanayi Odası tarafından bir plaket taktım edilerek ödüllendirilen Kartal Kent Konseyi Başkanı İbrahim Yazıcı, bu arada Kartal Kent Konseyi ile ilgili görüşlerini şöyle yansıttı:

Kent Konseyleri Türkiye’de yeni bir yapılanma özellikle belediyelerin destek olması gereken yani ilgili kanundan belirtildiği gibi söylüyorum.

Aynı ve nakdi yardım yapar sözü hareketle  belediyelere biraz yol gösterici, bir anlamda halkın ihtiyaçlarını  ve düşüncelerini ve de beklentilerini belediye meclislerinde  tartışmak üzere proje  üreten bir kurumdur.Bu konuda epeyi bir mesafe aldık ama yinede şu kadarını söyleyeyim;Türkiye’de Kent Konseyleri yeni kurulmuş bir kurum olduğu için henüz arza ettiğimiz düzeyde bir gelişmeleri sağlayamadık” siteminde bulundu.

2011 ‘de yeniden yapılandırma olacak

Çevreci İş adamı İbrahim Yazıcı, “  Bundan sonraki dönemde kentin dinamiklerini daha fazla öne ve ortaya çıkarıp Kent Konseyine herkesin katılmasını sağlamak birinci hedefimiz olacaktır. Önümüzde ki Haziran döneminde yeni bir dönem başlıyor. 2011 yılı içersinde Kent Konseyi’nde görev yapabileceğine inandığımız arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yazıcı, Kent Konseylerini harekete geçirecek heyecana ihtiyaç olduğunu da sözlerine ekledi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version