SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Karyapsan futbolda iddialı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Mali Hizmetler Birimi ile final karşılaşması yapan Karyapsan A.Ş. güçlü rakibini 5-3 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, Kartal Belediyesi Mali Hizmetler Birimi 2. Oldu. 2010 yılı şampiyonu olan Karyapsan takım Kaptanı Özgür Nas, şampiyonluk kupasını Başkan Öz’ün elinden aldı.

Turnuva heyecanlı geçti

Kartal Belediyesi Birimler Arası 11.Geleneksel Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası gerçekleştirilen final karşılaşması ile sonuçlandı. Kartal Belediyesi Halı saha tesislerinde Gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören futbol turnuvasını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcıları Dr. Turgut Mermertaş, Fügen Mavi, Gülseren Büyüktaş, Başkan Danışmanları, Kartal Belediyesi Meclis üyesi, Spor Komisyonu Başkanı Atilla Duman, Meclis üyeleri, Birim Müdürleri ve takım taraftarları izledi.

Nefesleri kesen bir mücadele yaşandı

Çok soğuk bir havada gerçekleştirilen final maçına Karyapsan A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Karyapsan Takım Kaptanı olurken, Kartal Belediyesi Mali Hizmetler Takımı Kaptanlığını da Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu, yaptı.

Karşılaşmaya  çok süratli başlayan Karyapsan, karşılaşmanın 7. Dakikasında 1-0 öne geçti. Mali Hizmetler ceza sahası içinde takım kaptanı Özgür Nas’ın asistini plase bir vuruşla gole çeviren Karyapsan’ın golcüsü Metin Aytar, takımının ilk golünü attı.

Rakibine oranla daha etkili bir oyun çıkaran ve güçlü rakibini adeta kendi yarı sahasında kontrol altında tutan Karyapsan, karşılaşmanın 25.dakikasında golcüsü Metin Aytar’ın ayağından  kazandığı gol ile 2-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Karyapsan defansının bireysel hatasından yararlanan Mali Hizmetler golcü futbolcusu Talip’in ayağından kazandığı gol ile ümitlenseler de karşılaşmanın ilk yarısı Karyapsan A.Ş.’nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Takım kaptanlarını tebrik etti

İkinci yarıya her iki takımda süratli başladı ve uzun paslarla gollük pozisyonlar oluşturmak istediler. Karşılaşmanın 50.dakikasında Mali Hizmetler Mustafa’nın ayağından kazandığı gol ile oyunda dengeyi sağladı. 2-2’lik skorla devam eden karşılaşmada özellikle her iki takımın bayan taraftarlarının takımlarını çılgınca desteklemeleri dikkat çekti.

İlerleyen dakikalarda kontrolü tamamen sağlayan Karyapsan golcüsü Metin Aytar’ın nefis şutu ile bulduğu gol bir anda durumu 3-2 Karyapsan’ın lehine çevirdi. Maç bu skorla tamamlanması beklenirken karşılaşmanın bitimine 8 dakika kala oyuna giren Latif Akmercan, karşılaşmanın 57 ve 59. Dakikalarında atmış olduğu iki golle skoru 5- 2 yaparak karşılaşmaya adeta son noktayı koymuş oldu.

30’ar dakikalık sürelerle iki devre oynanan final karşılaşmasında Şampiyon olan Karyapsan A.Ş. takımının şampiyonluk kupasını Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, verdi. Takım Kaptanları Özgür  Nas ve Oğuzhan Dumlu’yu tebrik eden Başkan Öz, her iki takım oyuncuları, idarecileri ve taraftarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]