Pendik gençliği İHH’yı ziyaret etti

Yayın: 09:09 - 11.01.2011
Güncelleme: 09:09 - 11.01.2011

Saadet Partisi Pendik gençlik kolları, İsrail tarafından öldürülen 9 vatandaşımızın şehit olduğu Mavi Marmara gemisini ve akabinde İHH(İnsani Yardım Vakfı) ‘nı ziyaret etti.

Saadet Pendik gençliği yeni yılın ilk faaliyeti olarak İHH(İnsani Yardım Vakfı) ‘nı ve gazi Mavi Marmara gemisini ziyaret etti.Ziyarette İHH başkanı Av. Bülent YILDIRIM, başkan yardımcıları ve İHH Kayseri temsilcisi hazır bulundular.Oldukça samimi diyalogların yaşandığı ziyarette İHH gönüllülerinin anlattığı anılar genç saadetlileri zaman zaman dugulandırdı.Ziyarette İHH Başkanı Av. Bülent YILDIRIM ‘‘insanlara tebliğe devam edelim, Filistin’de yaşanan insanlık dramına karşı inancımızın gereği olarak duyarsız kalamayız.Ambargo kalkana ve Kudüs özgür olana kadar mücadelemize devam edeceğiz.Şunu da belirtmek isterim ki İsrail kendi ülkesinde dahi Müslümanlardan korkmaktadır.Bunu esir olduğumuz süre zarfında bir kez daha görmüş olduk.Allah’ın yardımıyla yeni sürprizlerimize hazırlıklı olunuz.’’ dedi.Ziyarete katılan gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri birer İHH gönüllü formu doldurarak bu tür çalışmalara canı gönülden katılım sağlayacaklarını ifade ettiler.

Ziyaret sonrası Pendik gençlik kolları başkanı Bekir BAYRAM İHH başkanı Bülent YILDIRIM’a Osmanlı Armasının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Exit mobile version