SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Emek Mahallesi esnafına Başkan Erdem’den ziyaret

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, belirli aralıklarla sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine Emek Mahallesi’nde devam etti. Mahalle esnafının talep ve isteklerini dinleyen Başkan, ayrıca belediye çalışmaları hakkında esnafı bilgilendirdi.

Haftanın belirli günlerini esnaf ve mahalle ziyaretlerine ayıran Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, 12 Ocak Salı günü Emek Mahallesi Fatih Caddesi esnafına ziyarette bulundu. Cadde üstünde faaliyet gösteren esnaf vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem, belediyenin çalışmaları ve hizmetleri noktasında esnafı bilgilendirdi. Başkan karşısında gören mahalle sakinleri Emek Mahallesi’ndeki baz istasyonlarının kaldırılmasını ve yük kamyonları tarafından bozulan yolların sıkça asfaltlanmasını istedi.

Ziyaretler sırasında iş talebinde bulunan vatandaşlara Belediye Başkanı, belediye bünyesinde kendilerini bölgede faaliyet yürüten işletme, fabrikalara yönlendireceğini, böylece kısa sürede iş bulabileceklerini söyledi.

Başkan Erdem’in Emek Mahallesi ziyaretinde mahalleli çocuklar Başkan’ı yalnız bırakmadı.Ziyaret süresince birlikte yürüdüler.

Vatandaşlar, Sancaktepe Belediyesi’nin yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı Başkan’a teşekkür etti, bölge hastanesinin kısa südre açılması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]