SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP Kartal’da güç birliği toplantısı

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Kartal İlçe Teşkilatı birlik mesajı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Teşkilatı birçok partili ve işadamı ile yemekli bir davette buluştu.

“Tek başına iktidar” hedefi ile düzenlenen gecenin açılış konuşmasını  Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek yaptı.  

Özüpek, ilk önce Kartal’da ki seçim çalışmalarından kısaca bahsetti. Daha sonra hükümete yüklenen İlçe Başkanı şunları ifade etti: “Bilindiği üzere ülkemiz milli hassasiyetlerimiz ve devlet geleneklerimizin yıpratıldığı bir seçim sürecine girmiştir. Vatandaşımıza,  sekiz yıllık süreçte af diyerek karaları bağlatmış, açılım diyerek yürekleri dağlatmıştır. Asıl kanayan yaramız terör ise sadece provokasyon olarak bırakılmıştır.

 

Başbakanın asıl yüzünü referandum sürecinde görmüş bulunuyoruz.

PKK ile görüşmek, muhatap olmak, şerefli bir duruş mudur bu da sizlerin takdirine sunulmaktadır. Önümüzdeki seçimlerde bu gidişata dur demek şart olmuştur.

Milliyetçi Hareketin tek başına iktidardan başka bir düşüncesi yoktur.

Bunların akıl hocaları Amerika’da, destekçileri Kuzey Irakta, yardımcıları Kandil’de ve İmralı’dadır.. Ermenilerin ve Rumların gözüne girmek adına tarihi manastırları ve kiliseleri ibadete açmışlardır.

Bu arada kendi tarihimize, atalarımızın miraslarına sahip çıkılmamıştır. Ecdadımızın namaz kıldığı, ibadet ettiği tarihi yerlerimizin harap ve bitap hallerini görünce bunların dini görüşlerini ve samimiyetlerini de anlıyoruz. Başbakan referandum sürecinde bizim şehidimizin bölük pörçük bir şekilde idam edilmeden önceki mektubunu okuma nezaketsizliğinde bulunmuştur.

 

PKK ile işbirliği yapacak kadar alçalan, onları muhatap alacak kadar küçülen bir başbakan bizim şehitlerimizin, dava arkadaşlarımızın neler çektiğini nereden bilecek? Bir gecede kurulmuş bir parti sekiz yıl iktidar olmuştur da, kırk bir yıllık her cefayı çekmiş, binlerce şehit vermiş bir parti neden tek başına iktidar olmasın ?

Önümüzde altı aylık bir seçim süreci vardır. Gecemizi gündüzümüze katarak, sandıklarımıza namusumuz gibi bakarak, milletimize kendimizi doğru bir şekilde anlatarak bu seçim sürecinden Allahın izniyle yüzümüzün akı ile çıkacağız.

Milliyetçi Hareket Türk Milletinin gerçeği, geleceği ve teminatıdır.

Milliyetçi Hareket var olduğu sürece hainler emel ve hedeflerine ulaşamayacaklardır. Gerekli cevabı milletimiz sandıkta verecektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Özüpek’in ardından İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın kısa bir konuşma yaparak, “Geçirmiş olduğumuz sekiz yıllık süreçte ülkemizin nasıl gerilediğini görüyoruz. Nasıl bölünmek istendiğine şahit oluyoruz. Artık bu gidişata dur demeliyiz ve sandıklarda her kese hakettiği değeri vermeliyiz. Bizi bölmek isteyenler bugün kız almış kız vermiş yaklaşık dört milyon aileyi nasıl bölecekler merak ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Necdet Türküzel’in hazırlamış olduğu slayt gösterinin hemen ardından Hüseyin Günaydın Fasıl Grubunun eşliğinde yemekler yenildi. Gecenin sonlarına doğru İstanbul 1. Bölge Milletvekili D. Ali Torlak konuşma yapmak için sahneye çıktı.

Torlak; “AK Parti’nin diğer şehirlerdeki rüşvet operasyonlarını değerlendirerek, neden İstanbul’da yapmıyorsun bu operasyonları, neden yapamıyorsun. Ben size söyleyeyim çünkü İstanbul’da olan bir çok yolsuzluğu kendi yandaşları, kendi siyasi arkadaşları yapıyor da ondan” diyerek Torlak’ta hükümete yüklendi.

Yemeğin finalini, “Çırpınırdın Karadeniz” şarkısı ile sahneye gelen MHP Kartal İlçe Teşkilatı yöneticileri yaptılar.

MHP Kartal İlçe Teşkilatının 15 Ocak Cumartesi akşamı vermiş  olduğu davete başta, bu vatan için evlatlarını feda etmiş Şehit aileleri,  İstanbul Milletvekili Dr. Ali Torlak, MYK Üyeleri Ahmet Turgut, Ercan Güvenç, Hayrettin Nuhoğlu, Fuat Fettahoğlu, Zekeriya Gündoğdu, İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın, İl Teşkilat Başkanı Yardımcıları İbrahim Cinci, Metin arı, Mustafa Nohut, Anadolu Yakası Bölge Başkanı Nevzat Ünlütürk, Tekirdağ İl başkanı Yunus Meral, Almanya Münih Türk Ülkücüler Birliği Başkanı Fatih İlbay, Tekirdağ İl başkanı Yunus Meral, Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılınç, Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör, MHP Kartal eski İlçe Başkanları, Ocak Bölge eski Başkanı Mehmet Gödekdağ , Türk Eğitim-sen 2. nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Çakmak, Türk Eğitim-sen 6. Nolu Şube Başkanı Sami Çelik, Pendik Türk Enerji-sen Avrasya  Başkanı Mehmet Emin Güner,  SİYAD Genel Başkanı Sebahattin  Sungur ve Kartal Şube Başkanı Başar Uygun, Balıkesirliler Dernek Başkanı Ergun Salgın,Kartal Oto Sanayi Başkanı Hüseyin Demirhan Pendik MHP Belediye Başkan adayı Dr. Umur Arıkan ile bir çok işadamı ve sivil toplum temsilcileri katıldılar.

HABER: Necdet TÜRKÜZEL

İlgili Haberler

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]