SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Türkiye Partisi Kartal’da görev değişikliği!..

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Partisi Kartal İlçe Başkanı Av. Ümit Hürrem Bülbül’ün, İl Yönetim Kurulu’na seçilmesi nedeniyle boşalan İlçe Başkanlığına,  spor camiasının tanıdığı bir isim Ali Nail Bayram atandı.

BBP ‘den 2009 seçimlerinde il genel meclis üyesi adaylığı yaşayan Bayram, Maltepespor, Kartal Belediyespor’da yöneticilik ve spor adamlığı yaptı,  aynı zamanda Trabzonspor futbol okulları sorumluluğu yapmaktadır.

Türkiye Partisi Kartal İlçe Başkanı Ali Nail Bayram, “ Ümit başkan Kartal’da güzel çalışmalar yaptı, bizlerde devraldığımız bu görevi daha iyi seviyelere getirmeye çalışacağız.

Türkiye Partisi Genel Başkanımız Abdüllatif Şener’in önderliğinde temiz siyaset anlayışıyla çekim merkezi olacaktır. Seçimlerde de milletvekilleri çıkararak mecliste yer almayı hedefliyoruz” dedi.

Ali Nail Bayram, 1965 Trabzon Akçaabat Doğumlu olup, evli ve 2 çocuk babası. 1986’da Kartal’da ikamet etmektedir.

Türkiye Partisi Kartal eski İlçe Başkanı Av. Ümit Hürrem Bülbül’ün de hazır bulunduğu toplantıda Ali Nail Bayram’a mazbatası verildi. Bülbül yaptığı açıklamada, “Kartal’da ilçe teşkilatı olarak başarılı bir çalışma dönemi yaşadık. Şimdi ise seçim heyecanı yaşanan bir döneme girdik. Benim ilde görev almam Kartal açısından faydalı olacaktır mutlaka. Yeni ilçe başkanımıza başarılar dilerken her zaman destek olacağımı belirtmek isterim” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]