Başkan Erdem’den Yenidoğan Esnafına Ziyaret

Yayın: 12:21 - 01.02.2011
Güncelleme: 12:21 - 01.02.2011

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sosyal belediyecilik anlayışıyla başlattığı esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.Cadde cadde, sokak sokak, yapılan gezilerle, halk için; halkın içinde bir yönetim anlayışı sergileniyor.

Başkan Erdem, 29 Ocak 2011 Perşembe Günü Yenidoğan Mahallesi merkezindeki faaliyet gösteren Yenidoğan esnafını ziyaret etti. Erdem, esnafla bir araya gelmeye gayret ettiğini, İlçe esnafıyla buluşmalarının yerel yöneticiler için önemli bir yer tutuğunu kaydetti.

 Vatandaşların istek ve dileklerini de dinleyen Başkan Erdem, belediye olarak, ilçenin sorunsuz, modern bir kent olması için gece gündüz çalışmaların aralıksız yapıldığını söyledi.

Başkan Erdem, Yenidoğan merkezdeki birçok fırın, pastane, berber, nalbur, taksi durağı ve eczane ziyaret ederek, vatandaşları tek tek dinledi. Esnaf ziyareti sırasında öğrencilerle de görüşen Başkan Erdem, 2011’in Sancaktepe için çok daha güzel hizmetlerin yapılacağı bir yıl olacağını ifade etti.

Bölge esnaf ise, kendilerini zaman zaman ziyaret eden Başkan İsmail Erdem’e  teşekkür ederek  bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 Yenidoğan esnaf ziyaretinde başkan yardımcılarından Hasan Kamal ve birim müdürlerinden oluşan bir ekip Başkan ile beraber bulundular.

Exit mobile version