Eğitim Bir Sen, İlçe Müdürlerine ‘’Hayırlı Olsun’’ Dedi.

Yayın: 11:44 - 02.02.2011
Güncelleme: 11:44 - 02.02.2011

İstanbul’da İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin görev yerlerinin değişmesi üzerine Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Yönetimi ve İlçe Temsilcilerinden oluşan heyet Pendik, Kartal ve Sultanbeyli’de hayırlı olsun turu attı.

Ocak ayının son haftasında İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 22 İlçe Milli Eğitim Müdürü arasında rotasyon uygulandı. İstanbul’da, aynı okulda 5 yılını dolduran müdürlerin rotasyonundan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin yerlerinin değişmesi rotasyon devam ediyor diye yorumlanmıştı. İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, “Okul müdürleri gibi, onları da rotasyona tabi tuttuk. Değişim her zaman iyidir. Bakanlığımızın tasarrufudur.” Açıklaması ile yapılan tasarrufu yorumlamıştı. Bazı müdürlerin yerleri değişirken, bazı ilçelere ise yeni atamalar yapıldı. Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Kartal’a, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy, Pendik’e, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nazmi Yekrek, Beykoz’a, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ise Tuzla’ya atandı.  Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına çekilirken yerine ise Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Vefa Vedat Budak Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Yalçın, Şube Sekreteri Melih Durmaz, Eğitim Sosyal İşler Sekreteri Talat Yavuz, Teşkilatlanma Sekreteri Hasan Yılmaz, Basın Sekreteri Abdullah Yadigâr, Pendik İlçe Temsilcisi Cemal Kapan, Kartal İlçe Temsilcisi Harun Tüysüz, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz’dan oluşan sendika yöneticileri sorumluluk alanlarındaki ilçelerde yerleri değişen İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ziyaret gerçekleştirerek yeni görevlerinde başarı dilediler.

Exit mobile version