SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Galatasaray Cafe Crown Medical’in başarısı

Yayınlanma:
ABONE OL

Beko Basketbol Ligi 19. hafta mücadelesinde Galatasaray Cafe Crown, evinde konuk ettiği Medical Park Trabzonspor’u 87-80 mağlup etti.

Beko Basketbol Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde Galatasaray Cafe Crown, Medical Park Trabzonspor’u konuk etti. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 87-80 Galatasaray Cafe Crown galip ayrıldı.

Maça her iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken, ilk dakikalarda Jerry Johnson ile etkili olan Galatasaray Cafe Crown, ilk 2 dakikayı 8-2 önde geçti. Sert savunması ile rakibine kolay sayı şansı vermeyen evsahibi ekip, Caner Topaloğlu ve Radoslav Rancik ile skor üretmeye devam ederken, Ermal Kurtoğlu ile de skoru 15-4’e taşıdı. Ali Karadeniz ve Ersin Görkem ile rakibine cevap vermeye çalışan Medical Park Trabzonspor, farkı eritmeye çalışsa da rakibine oranla daha skorer bir oyun ortaya koyan Galatasaray Cafe Crown ilk periyodu 29-17 önde tamamlayan taraf oldu.

İkinci periyoda hızlı başlayan konuk ekip, Derrick Obasohan ile üst üste sayılar bularak skoru 29-20’ye taşıdı. Preston Shumpert ile periyottaki ilk sayısını bulan Galatasaray Cafe Crown, Luksa Andric ve Jerry Johnson ile de sayılar bularak devrenin bitimine 6:45 kala skoru 38-22 yaptı. Derrick Obasohan ile rakibine karşılık veren Medical Park Trabzonspor, Ali Karadeniz ile de skor üretmeye devam etti. Devrenin son 2:46 dakikasına 42-31 Galatasaray Cafe Crown üstünlüğünde girilirken, Ali Karadeniz ve Derrick Obasohan ile skor üretmeye devam eden konuk ekip farkı 5 sayıya (42-37) kadar indirmeyi başardı. Devrenin son dakikasına girilirken Hadi Özdemir’in elinden bir kez daha sayı bulan Medical Park Trabzonspor skoru 42-39’a taşıdı. Evren Büker’in elinden 3 sayılık bir basketten yararlanmayan evsahibi ekip, Ali Karadeniz’in sayısına engel olamayınca konuk ekip farkı 1 sayıya indirerek skoru 42-41 yaptı. Geride kalan sürede Tutku Açık’ın elinden kullandığı serbest atışlardan birini sayıya çeviren evsahibi ekip, ilk devreyi 43-41 önde tamamladı.

İkinci devreye evsahibi ekip Caner Topaloğlu’nun sayısı ile başlarken, Medical Park Trabzonspor da rakibine Derrick Obasohan ile cevap verdi. Goran Cakic’in üçlüğü ile skoru 46-48 yaparak öne geçen konuk ekip karşısında Jerry Johnson ile Galatasaray Cafe Crown eşitliği sağladı ve Ermal Kurtoğlu ile de yeniden öne geçti. Her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, maçtaki başa baş mücadele devam etti ve periyodun son 2 dakikasına da 60-55 Galatasaray Cafe Crown üstünlüğünde girildi. Alvin Snow ile farkı 3 sayıya indiren konuk ekip, yine aynı oyuncunun serbest atış sayıları ile periyodun bitimine 1 dakika kala farkı 1 sayıya indirdi (60-59). Son dakika içinde her iki takım da karşılıklı sayılar buldu ve maçın final periyoduna 64-64’lük eşitlikle girildi.

Maçın final periyoduna Ali Karadeniz’in sayısı ile başlayan Medical Park Trabzonspor’a, Galatasaray Cafe Crown da Joshua Shipp’in üçlüğü ile cevap verdi. Caner Topaloğlu ve Tutku Açık ile rakip potada sayılar bulmaya devam eden evsahibi ekip, maçın bitimine 6 dakika kala skoru 72-66’ya taşıdı.Skorer oyununu sürdüren ve Joshua Shipp’in üçlüğü ile serisini 11-0’a taşıyan Galatasaray Cafe Crown farkı da 9 sayıya kadar çıkardı. Ali Karadeniz ile rakibinin serisine son veren konuk ekip, Alvin Snow ve Derrick Obasohan ile de bitime 3:18 dakika kala farkı 3 sayıya (75-72) indirdi.

Ali Karadeniz’in serbest atış sayısı ile skoru 75-73 yapan konuk ekip, Caner Topaloğlu’nun turnike basketine aynı oyuncunun serbest atış sayısına engel olamadı ve son 2:13 dakikaya 78-74 Galatasaray Cafe Crown üstünlüğünde girildi. Derrick Obasohan’ ın serbest atış sayıları ile farkı 2 sayıya indiren konuk ekip, Tutku Açık’ın üçlüğüne ve Preston Shumpert’in serbest atış sayılarına engel olamadı be son 34 saniyeye 83-76 Galatasaray Cafe Crown üstünlüğünde girildi.

Medical Park Trabzonspor Ali Karadeniz ve Derrick Obasohan ile rakip potada sayılar bulsa da çabaları galibiyet için yeterli gelmedi ve karşılaşmadan 87-80 Galatasaray Cafe Crown galip ayrıldı.

İSTANBUL(CİHAN)

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]