SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Antrenmana giden öğrenci 5 gündür kayıp

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla’da oynadığı futbol kulübünün antrenmanına gitmek için 5 gün önce evden ayrılan 15 yaşındaki lise birinci sınıf öğrenci Üstün Bayram’dan haber alınamıyor. Çocuklarının hayatından endişe duyduklarını belirten gözü yaşlı Bayram ailesi, çaresizlik içinde çocuklarından haber bekliyor.
    Mimar Sinan Mahallesi’nde ailesi ile birlikte ikamet eden lise 1. sınıf öğrencisi Üstün Bayram, 23 Şubat günü okuldan eve geldikten bir süre sonra futbol oynadığı Gebze Balçıkspor Kulübü’ne antrenmana gitmek üzere tekrar evden ayrıldı. Saat 17.30 sıralarında evden çıkan Bayram, gecenin ilerleyen saatlerinde hala eve dönmeyince endişelenen ailesi emniyete başvurdu. Tuzla Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Büro Amirliği’nce kaydı alınan Üstün Bayram’ın bulunması için çalışma başlatıldı. 
    Çocuklarının hayatından endişe ettiklerini dile getirerek bir an önce bulunmasını isteyen gözü yaşlı baba Adnan Bayram, Üstün’ün okuldan geldikten sonra futbol oynadığı kulüpte antrenmana gitmek için hazırlıklarını yaptıktan sonra saat 17.30 sıralarında evden ayrıldığını belirterek şöyle konuştu, “Saat ilerlemeye başladıkça biz ha geldi ha gelecek diye beklemeye başladık, ancak gece geç saatler olmasına rağmen dönmeyince polise başvurduk.”
    Üstün’ün evden ayrıldıktan sonra futbol kulübüne hiç gitmediğini belirlediklerini söyleyen baba Adnan Bayram, Üstün’ün mahalledeki minibüs duraklarından Pendik’e giden minibüse bindiğini tespit edebildiklerini söyleyerek şöyle devam etti; “Görüştüğümüz bazı arkadaşları, Üstün’ün onlara bir dizide oynamak için internetten başvuru yaptığını, başvurusunun kabul edildiğini ve çağırıldığını belirterek Sarıyer’e gideceğini söylediğini ileri sürdüler. Ayrıca arkadaşlarına Sarıyer’den de Bayrampaşa’ya nasıl gidilebileceğini de sorduğunda onlar da ‘yüzerek geç’ diyerek şaka yaptıklarını söylediler.” 
    Beş günden bu yana evlatlarından haber alamadıkların söyleyen Adnan Bayram, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini belirtti. Adnan Bayram, Üstün’ün evden ayrıldığı sırada üzerinde mavi kot pantolon, krem rengi kapşonlu bir sweatshirt ve üzerinde siyah bir mont ile beyaz spor ayakkabılarının bulunduğunu ayrıca ensesinde sol kulağına yakın bölgede büyük bir beninin olduğunu kaydederek görenlerin polise bildirmelerini istedi. 
    Röportaj sırasında oğluna da çağrı yapan gözü yaşlı baba, Üstün’ün çok sevdiğini belirterek geri dönmesi için yalvardı.    
    Beş günden bu yana gözyaşları hiç dinmeyen anne Emine Bayram da Üstün’ün kaybolduğu gün kendisini öperek işe uğurladığını aralarında hiçbir sorun bulunmadığını belirtti. Anne Bayram, “Onu çok seviyorum, üzerine çok düşüyordum, kaybolması beni çok yıktı. Beş gündür yemem içmem yok, bir an önce bulunmasını istiyorum. Görenlerin insanlık namına bizimle veya polis ekiplerinle irtibata geçmesini istiyorum.” dedi.

İstanbul CHA

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. İLGİLİ HABER Kartal’da […]