İşlettiği dükkanda kurşunlandı

Yayın: 07:47 - 01.03.2011
Güncelleme: 07:47 - 01.03.2011

Maltepe’de, tekel ve şarküteri ürünleri satan Hıdır Doğanay (41), akşam saatlerinde dükkânına gelen bir kişiyle yaptığı kavganın ardından sırtından tek kurşunla vurularak yaralandı. Kafasında şişe de kırılan Doğanay, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi İnönü Caddesi 91 numaradaki dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silah sesleri üzerine dükkana gelen vatandaşlar Doğanay Gıda’nın sahibi Hıdır Doğanay’ı sırtından ve kafasından yaralanmış halde buldu.

Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan Doğanay, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Doğanay’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Doğanay’ın neden vurulduğu henüz tespit edilemedi. Polis, failleri yakalamak için çalışma başlattı. Komşuları 10 yıla yakın zamandır alışveriş yaptıkları Doğanay’ın daha önce kimseyle bir sorun yaşamadığını ifade etti.
İSTANBUL(CİHAN)

Exit mobile version