SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor takım ve disipline olmuş

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Yönetim kurulu Başkanı  Binali Aydın’ın özel davetlisi olarak Karşıyaka-Kartalspor maçını izleme   ve takımı yakından tanıma imkanına sahip oldum.Şubat ayının son haftasında,İzmir’in ılık havasında gerçekleştirilen ve son dakikada beklenilmeyen bir şekilde yenilen  gol  olmasaydı bu karşılaşmanın hakkı 0-0 beraberlikti.

Cumartesi günü maçın oynanacağı İzmir’e hareketimizden önce teknik heyet,futbolcular,kafile doktoru ,masörü ve malzemecisine kadar herkes birlik,beraberlik ve yardımlaşma içersinde idi. Özellikle Kartalspor’lu futbolcuların malzemelerin otobüse ve uçağa yüklenişinde idari personele yardımcı olmaları,ağır malzeme sandıklarını taşımaları birlik,beraberlik ve yardımlaşmanın birer somut belgesi idi.

Teknik heyet, futbolcular ve idari kadro tam bir uyum ve disiplin içinde olmaları, aralarında ara sıra da olsa yapılan şakaların ölçülü olması da dikkatimi çekti. Yaşça küçük olan futbolcuların “Kaya Abi, Şadi Abi, Mehmet Abi” şeklindeki hitapları da dikkatimden kaçmadı.yani Kartalspor,bir marka olduğu gibi takım’da olmuştu. Karşılıklı sevgi,saygı ve yardımlaşmanın takıma yansıdığı açıkça belli oluyordu.

Takıma ağabeylik yapıyorlar

Kartalspor Yönetim kurulu Başkanı Binali Aydın, Profesyonel Futbol Şube sorumlusu Zeki Çiftçi ve Karyapsan A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, kara yolu ile İzmir’e geldiler, teknik heyet ve futbolcularla çok yakından ilgilendiler.Özellikle Başkan Aydın,tatlı sert disiplini ile dikkat çekti.

Futbolcuların çok rahat bir ortamda Karşıyaka  maçına çıkmaları noktasında İzmir’in en lüks oteli konumunda olan Hilton otelinde bir günlük kamp döneminde bile bir an olsun futbolcuların yanlarından ayrılmadılar ve onlarla yakından ilgilendiler. İdarecilik takımı, futbolcuları iyi motife etmekle olur. Aydın, bunu fazlası ile yaptı.

Teselli etti

Gelelim Karşıyaka-Kartalspor maçına İzmir’in ılık  ve güneşli bir gününde gerçekleşen karşılaşmaya  Kartalspor’un vefakar ve fedakar  taraftarları kendilerine tahsis edilen dört otobüsle İzmir’e geldiler ve karşılaşmanın son saniyesine kadar takımlarını Fahir-Play ölçülerinde desteklediler. Kartalspor taraftarlarına da bu yakışırdı.

Karşıyaka  taraftarlarının da çok büyük ilgi gösterdiği karşılaşma futbol oynamaya elverişli bir ortamda başladı.Her iki takımda kıyasıya mücadele ederek  galibiyet alma çabası içersindeydi.ne var ki Kartalspor,müdafaaya endeksli bir oyun taktiği uyguladı ve hesaplarını da bana göre,beraberlik üzerine yaptı.

Belki hücuma dönük  bir oyun taktiği uygulasa idi Kartalspor üç puanla İzmir’den dönebilirdi. Hücum futbolu her zaman terci edilmeli çünkü Karşıyaka hücum taktiğini uyguladı ve şuursuzca saldırarak son dakikada beklediği golü de bulmuş oldu.

Bana göre karşılaşmanın hakemi çok güzel bir maç yönetti. Yani Kartalspor’un eleyhine olacak düdükte çalmadı. Dikkat ettim en çok rakip takım teknik heyeti hakeme itiraz ettiler ve hakem tarafından da saha dışına gönderilmekten son anda kurtuldular. Beraberlikle sonuçlanmak üzere olan bu karşılaşmanın 89.dakikada yenilen gol ile yıkılan Kartalspor bu beklenilmeyen mağlubiyeti unutmalı.

Başkan Aydın’ın son dakika gölü ile adeta yıkılan Kartalspor teknik heyetini ve futbolcuları teselli etmesi “Canınız sağ olsun, sahada aslanlar gibi mücadele ettiniz” şeklindeki teselli edici sözleri hala kulaklarımda yankılar yapıyor Maç sonunda Başkan Aydın’ın İzmir’in en lüks Kırçiçek Restoranında kafileye vermiş olduğu akşam yemeğinde bir kuş sütü eksikti. Futbol üç sonuçlu bir oyun gerçeği de hiçbir zaman unutulmamalıdır.

Engin Korukır, hoca şimdi Denizlispor ‘u yenmenin hesaplarını yapmalı. Kartalspor-Denizlispor maçı her bakımdan önemli bir karşılaşma olacak. Bu maçtan Bank Asya 1.lig temsilcimiz Kartalspor’un puan kaybetmeye tahammülü de yoktur.Bu karşılaşma mutlaka ve mutlaka kazanılmalıdır. Evet, Kartalspor,yeni teknik heyetle takım olmuş ve önünü açmıştır.Bundan sonra sahada futbolcular konuşacak ,kendilerine tanınan  imkan ve hoş görünün karşılığını galibiyetler ve puanlar alarak ödeyeceklerdir. Kartalspor,taraftarları sabırlı taraftarlardır. Devam Kartal.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]