Saffet Sancaklı MHP’den aday!.

Yayın: 09:23 - 10.03.2011
Güncelleme: 09:23 - 10.03.2011

Pazar günü MHP heyeti, göçmen vatandaşların yaşadığı yerlere giderek onlarla sohbet etti.

Geziye katılanlar; MHP Pendik İlçe Başkanlığı , MHP İstanbul milletvekili aday adayı eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, MHP Eski İlçe Başkanı Musafa Çakıroğlu, dünya göz hastaneleri Anadolu yakası sorumlusu göz doktoru Levent Akçay ve MHP Pendik ilçe yöneticileri göçmen vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Sapanbağları, Yeşilbağlar mahallerinde esnaf ziyareti yaptılar.

Esnaf ziyaretinden sonra saat 15:30da Bosna-Sancak derneğinde salon toplantısı, saat 16:30da Yeşilbağlar spor kulübü lokalinde salon toplantısı ve son olarak da Sapanbağları spor kulübü lokalinde toplantı yaparak programı sonlandırıldı.

Programlar boyunca MHP heyeti ve özellikle Saffet sancaklıya hemşerilerinin ilgisi çok büyüktü, Sancaklı nın gezi ve toplantılarda yaptığı konuşmalarda göçmen vatandaşların gösterdiği alaka Sancaklıyı fazlasıyla memnun etti ve destek sözü aldı.

Saffet sancaklı önümüzdeki seçimlerde mutlaka MHP ye oy verilmesi gerektiğini, önemli olanın kimin aday olduğu değil de kesinlikle MHP nin iktidar olması gerektiğine vurgu yaptı.

Exit mobile version