SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Aydın;Bugün geleceğin Kartalspor’unu izledik

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik direktörlüğünü Haldun YILDIZ hocamızın yaptığı A2 futbol takımımız A2 Lig’i 27. Hafta karşılaşmasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Saat 13:00’da Kartal stadında başlayan maçı Kartalspor kulübü başkanı Binali Aydın, Altyapı sorumlusu Gökhan Hocaoğlu ve Teknik direktörümüz Engin Korukır tribünden takip etti.

İlk yarının sonlarına doğru bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde giden takımımız ikinci yarıya da istekli başladı. Kartalsporumuz ikinci devrede bulduğu iki golle güçlü rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenerek puanını 48’e yükseltti.

Goller: Aydın KUZU (2) Ahmet AKTAŞ (Kartalspor)

A2 takımımız Galatasaray karşısında alınan farklı galibiyet sonrası Başkanımız Binali Aydın’ın Semare Restaurantta verdiği yemekte buluştu.

Futbolcular, teknik kadro ve yöneticilerimizin katıldığı yemekte Kulüp Başkanımız Binali Aydın bugünkü karşılaşma hakkında görüşlerini aktardı.Aydın; Bugün geleceğin Kartalspor’unu izledik.

Galatasaray karşısında alınan farklı galibiyetten ötürü teknik kadro ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Galibiyetten çok oynanan oyun ve ortaya konulan mücadeleye sevindim. Bu güzel oyunu 3 golle süslemeleri beni ayrıca mutlu etti.

Biz yönetim olarak genç oyuncularımıza güveniyoruz. A2 takımını izlerken geleceğin Kartalspor’unu görebiliyorum. Çok başarılı ve çıkış yapabilecek oyuncularımız var. İnanıyorum ki gelecek sezon profesyonel takıma birkaç tane daha genç oyuncumuz eklenecektir. Yeter ki onlar çok çalışsın, çalışmaların karşılığını alacaklardır diye düşünüyorum.

Teknik direktörümüz Engin Korukır’da maçı izledi. O da gençlere önem veren bir teknik adam. Bunu da kadroya aldığı genç oyuncularla gösteriyor. Bundan sonraki süreçte alt yapıdaki oyuncularımızı daha çok kullanacağımızı düşünüyorum.

Alt yapı idari sorumlusu Gökhan Hocaoğlu A2 takımı ve diğer altyapı takımlarımız hakkında değerlendirmede bulundu.

Lig’in ikinci yarısının başlamasıyla A takımımız iyi bir çıkış yakaladı ve başarılı sonuçlar alıyor. A takımımızın aldığı başarılı sonuçlar A2 takımımıza da yansıyor. Takım ne kadar iyi olursa Engin hocada altyapıdan çok genç oyuncuyu oynatacağının sinyallerini verdi buda A2 takımındaki oyuncuları hırslandırdı. Dolayısıyla A takım, A2 takım birbirini tamamlayan neticeler almaya başladı.

Engin Korukır alt yapıya önem veren bir hoca. Geçen haftada da maçımıza geldi, bu haftada geldi, notlar aldı. Gençlere değer veren bir hoca. A takımımız puan tablosunda yerini sağlamlaştırdığında ben zannediyorum ki hepsine sırayla şans verecektir.

Biz kendi futbolcularımıza güveniyoruz. Şuan A2 takımında oynayan arkadaşlar zaten geçen sezon A takımda hemen hemen 14 maç dönüşümlü olarak oynayan arkadaşlar. Hepsinin tecrübesi var, profesyonel arkadaşlarla beraber iyi bir kamp dönemi geçirip birbirlerine kaynaşırlarsa bizim dış transfer yapmamız bile gerekmeyebilir.

Altyapıdaki diğer takımlarımızda oldukça başarılı bir dönem geçiriyor. 3 takımımız gruplarında şampiyon oldu. U-18 takımımız Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada bulunuyor, oda büyük bir ihtimalle Türkiye finallerine katılacak. Bu sezon Altyapıda başarılı sonuçlar alıyoruz ve de almaya devam edeceğiz diye düşünüyorum.

A2 takım teknik sorumlusu Haldun YILDIZ bugünkü karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı. ”Galatasarayla oynadığımız ilk maçta aldığımız mağlubiyet hak etmediğimiz bir mağlubiyetti. Kendi kalemize attığımız ve bir penaltı ile mağlup olmuştuk.

Bu maça hazırlanmamızda o maçın artı motivasyonu oldu. İyi bir takımız iyi hazırlanıyoruz ama içerideki maçlarda istediğimiz performansı gösteremiyoruz istediğimiz pas trafiğini yapamıyoruz.

Galatasarayda iyi pas yapan bir ekip, iyi oyunculardan kurulu bir ekip, Emre Çolak, Cem Sultan, Anıl Dilaver gibi bana göre Süper Lig ayarında oyuncular. Bugün onların pas trafiğini kesip sonra kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp galip gelmeyi düşünüyorduk, düşündüğümüz gibide oldu.

Kimse beklemiyordu ama benim beklediğim bir skordu. Geçen hafta deplasmanda Güngören Belediyesporu yenmiştik, takımımız deplasmanda daha iyi oynuyor, iç sahada neden oynayamıyor diye hep hocalarımızla konuşuyorduk.

Bugün güzel bir oyun ve net bir skorla Galatasarayı geçmek bizim için çok iyi oldu. Hedefimiz ilk 5’ti, o hedeften şaşmadık sadece ufak tefek yaralar aldık. Bu arada A takıma oyuncularımızın çıkması bize ayrı bir mutluluk verdi.

Savaş Taga’nın devre arasında profesyonel olması Azad’ın aynı şekilde profesyonel olacak olması bize daha çok mutluluk veriyor. Bugün stoperde oynayan Uğurcan, sol bek Ahmet, Ethem ve sağ bek Eymen’de A takıma çıkma sinyali veriyor.

A2 takımında iyi şeyler oluyor buda maçlara yansıyor diye düşünüyoruz, bundan sonraki maçlara daha çok hazırlanarak çıkmamız gerektiğini de biliyoruz. Hedefimiz A2 takımını daha üst sıralara çıkartmak bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

İlker çakıl

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]