Doktor ve eczacılar eserleriyle mest etti

Yayın: 12:43 - 16.03.2011
Güncelleme: 12:43 - 16.03.2011

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserinde, Doktor ve Eczacı Sanatçıların eserleri Pendiklilerle buluştu. Konser öncesinde ise Turhan Taşan tarafından hazırlanan ‘Türk Müziğinde Doktor Eczacı Sanatçılar’ kitabı davetlilerin beğenisine sunuldu.

‘Kimseyi Böyle Perişan Etme Allah’ım Yeter’, ‘Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım’, ‘Agora Meyhanesi’, ‘Bir İlkbahar Sabahı’ gibi döneminin en meşhur şarkıları Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserle Pendiklilerle buluştu. Türk Müziği’nde Doktor ve Eczacı Sanatçıların eserlerinden oluşan konserde, eserleri Nazire Savran seslendirdi. Birçok sanatçının konuk olduğu konsere zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti.

Konser öncesi ise Pendik Belediyesinin desteği ile Turhan Taşan tarafından hazırlanan ‘Türk Müziğinde Doktor Eczacı Sanatçılar’ kitabının tanıtımı gerçekleştirildi.

Gecenin sürprizi Serap Mutlu Akbulut oldu.Konsere dinleyici olarak katılan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Serap Mutlu Akbulut, solist Nazire Savan’ın daveti üzerine sahneye gelerek, ‘Yeşil Gözlerimden Muhabbet Kaptım’ adlı şarkıyı seslendirdi. Şarkılar arasında söz alan sanatçılar, organizasyonu düzenleyen Başkan Kenan Şahin’e sanata gösterdiği hassasiyet için teşekkür ettiler. Program, Belediye Başkanı Kenan Şahin’in sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Exit mobile version