SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor paçayı zor kurtardı

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1.Ligin 26.haftasında kendi sahasında  karşılaşan Kartalspor, şampiyonluğun iddialı takımlarından  Orduspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op.Dr.Altınok Öz ve Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın,birlikte izlediler.

Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Engin Korukır ve Kartalspor’un başarılı file bekçisi Kaya Tarakçıoğlu cezalı oldukları için Kartalspor için çok büyük önem arz ededen karşılaşmayı kapalı Tribün’den izlediler. Soğuk bir havada oynan karşılaşmaya Kartalspor süratli başladı.

Karadeniz ekibi üzerinde baskı kuran ve oyunu kontrol altına alan Kartalspor hücuma dönük bir oyun sergilemesine rağmen, karşılaşmanın henüz 3. Dakikası oynanırken Kartalspor’un Malatyaspor’dan Transfer ettiği kaleci Ziya Aydın’ın hatasını değerlendirmek isteyen Orduspor’un golcü oyuncusu Mehmet Ayaz yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

İLK YARI 1-0 SONUÇLANDI

Kartalspor ‘un bir ara oyundan düştüğü görüldü oyunun insiyatifini tekrar ele geçiren konuk ekip Kontrataklarla gol yolları aramaya başladı. Karşılaşmanın 33. Dakikasında Orduspor Mehmet Ayaz’ın attığı şık golle 0-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda taraflar başka gol atamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-1 Orduspor’un lehine sonuçlandı.

BEŞ DAKİKA DA İKİ GOL

Karşılaşmanın 2. Yarısına süratli başlayan Orduspor Kartalspor yarı alanına yerleşti.  Ne var ki bu sezon ilk defa takımda yer alan Kartalspor’un FİLE bekçisi Ziya Aydın rakip takımın yakalamış olduğu gol pozisyonlarını  gole çevirmesine izin vermedi. Karşılaşmanın 60.dakikası oynanırken Kartalspor  müdafaasını  geçen İbrahim Şahin plase bir vuruşla takımını 0-2 öne geçirdi. Kartalspor’un yardımcı Antrenörü Ahmet Sinasi Aydın , 2.yarıda yapmış olduğu değişiklikte Erhan Şentürk ve Sadi Çolak’ı oyuna soktu.

Beklemediği bir anda  0-2 mağlup duruma düşen Kartalspor güçlü rakibi ni tekrar kontrol altına alarak  mücadelede hissedilir bir atak yaptı. Erhan Şentürk ve Sadi Çolak’ın  oyuna dahil olması  etkisini gösterdi.Orduspor defansını hallaç pamuğu gibi atmaya başlayan Bank Asya 1.Lig temsilcilim Kartalspor karşılaşmanın 63. Dakikası oynanırken beklediği golü Diyanbakırspor’dan Transfer edilen ve  karşılaşmanın adeta yıldızı olan Önder Çengel  korner çizgisi yakınından topa çok sert bir vuruş yaparak topu rakip takımın filelerine gönderdi. Bulduğu golle yeniden ümitlenen Kartalspor da bu sefer  sahneye Erhan Şentürk çıktı.

Kartalspor’un golcü futbolcusu Erhan Şentürk karşılaşmanın henüz 68. Dakikası oynanırken atmış oldu nefis golle oyunda dengeyi sağladı. Ne var ki 0-2 galip iken 2-2 berabere düşen konuk ekip skoru korumak için kapanında başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

SEVİNÇ YUMAĞI OLUŞTURDULAR

Karşılaşma öncesinde Kartalspor  tesisleri önünde toplanan Kartalspor’un vefakar taraftarları takım lehine tezahüratta bulunarak destek verdiler. Kulübün önünde yüzlerce meşale yakan ve sis Bombası atan taraftarlar hiçbir taşkınlıkta bulanmadan yürüyüşe geçtiler. Ellerinde Kartalspor’un Borda-Beyaz Bayrağını taşıyan Kartalspor taraftarları  takımlarını  oyun süresince çılgınca desteklediler.Maç sonunda “Kartalspor buraya buraya” şeklinde bağırarak futbolcuları Tribün önünü çağırdılar ve mağlup durumdan beraberliği kurtaran futbolcuları coşkuyla alkışladılar.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]