SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Erdem şehit ve gazi ailelerine yakından ilgilendi

Yayınlanma:
ABONE OL

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası etkinlikler kapsamında Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, Sancaktepeli Şehit ve Gazi aileleri onuruna Damatris Restaurant’ta öğlen yemek verdi. Başkan Erdem, burada Şehit ve Gazi ailelerine yakın ilgi göstererek onların istek ve taleplerini dinledi.

Gerçekleştirilen programa Sancaktepe protokolünden, Kaymakamı Necmettin Kalkan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, , Garnizon Komutanı Tuğ. Gen. Sadık Piyade, İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Başkan İsmail Erdem ev sahibi olarak gerçekleştirdiği konuşmasında gazi ve şehit ailelerine seslendi. Konuşmasında Erdem;”Bu vatan toprakları uğruna canlarını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum. Yüce dinimizin belirgin bir şekilde öne çıkardığı şehitlik anlayışı, millet hayatımızda din ve devletin, vatan ve bayrağın, bunun yanında kutsal değerlerin korunması hususunda bütün insanlığa örnek teşkil edecek bir hal almıştır. Bugün sahip olduğumuz bu cennet vatanı, aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli hatıra kabul ederek, ay yıldızlı bayrağımızı bu uğurda can veren şehitlerimizin kanından olduğunun bilincindeyiz. Bu vesileyle bizlere bu zaferleri yaşatan başta Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan toprakları uğruna hayatını feda eden tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi huzurlarınızda bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyor,’dedi.

Kaymakam Necmettin Kalkan ise konuşmasında;’ Her ne kadar yaptıkları bu fedakârlığı gerçek değeri ile takdir etmemiz mümkün olmasa da, bedelini canlarıyla ödedikleri, milletimizin geleceğine armağan ettikleri vatan topraklarına, bizi bu milletin çocukları yapan ruh ve değerlere yönelecek her türlü tehdide karşı vereceğimiz mücadelede; onların çocukları olmanın sorumluluğunu hakkıyla taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya söz veriyoruz, burada şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.’dedi.

Ardından Başkan Erdem, şehit ve gazi ailelerin yanına giderek onları istek ve talebelerini dinledi. Şehit ailelerine yakın ilgi gösterdi. Program sonunda Erdem, şehit ve gazi ailelerini ayakta uğurladı.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]