Kontuk; 3.Dünya Savaşı su yüzünden çıkabilir

Yayın: 13:30 - 23.03.2011
Güncelleme: 13:30 - 23.03.2011

Bilindiği Gibi her yıl 22 Mart Dünya Su Günü olarak kutlanmakta, suyun önemini vurgulayan bir çok etkinlik yapılmaktadır. Has parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu, bu günün anısına Soğanlık İSKİ Müdürlüğünü ziyaret ederek, Müdür Rasim ŞENGÜL  ve Müdürlükteki çalışan personele bu gün ile ilgili tebriklerini ilettiler.

Samimi geçen bu ziyarette, Kartal İlçe Başkanı Şükrü KONTUK; 3.Dünya Savaşının su yüzünden çıkma ihtimalinin çok yüksel olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin su kaynakları üzerinde bir çok ülkenin çirkin emellerinin bulunduğunu bunun için Türkiye’nin Su politikasını iyi belirlemesinin gerektiğini vurgulayarak, yetkililerin bu konuda daha dikkatli olmasını söyledi.

Müdür GÜL ise yaptığı kısa açıklamada; Türkiye’nin bu konuda hazırladığı önemli plan ve projelerin olduğunu, yetkililerin bu işin bilincinde olduğunu ifade ederek, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En iyisini ve kalıcı olanı yapmak istiyoruz dedi.

Daha sonra Anadolu yakası İrsaliye Hattı Müdürlerinden Abdullah KARACA ’da ziyaret edilerek onlarında Dünya Su günü tebrik edildi. İSKİ müdürleri Has Partinin bu ziyaretinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, Dünya Su Günü konusundaki Has Partinin bu davranışını takdirle karşıladıklarını söylediler.

Exit mobile version