Has Partinin, Başkan Altınok Öz’e ziyareti

Yayın: 13:42 - 23.03.2011
Güncelleme: 13:42 - 23.03.2011

Kartal belediyesi Rahmanlar binasında Başkan Altınok ÖZ’ü ziyaret eden Has Parti Kartal İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu, bu ziyaretle birlikte Kartal ve sorunları hakkında Başkanla uzun süre sohbet ettiler.

Sohbet esnasında sıcak diyalogların yaşandığı toplantıda, başkan ÖZ Kartal’ın sorunları hakkında samimi açıklamalarda bulunarak, çözümleri konusunda umut verici ifadeler kullandı. Yerel yönetimlerde particiliğin ön plana çıkmadan yapılması gerektiğini, herkesin kendi işini iyi yapması durumunda her şeyin daha iyiye gideceğini ifade eden ÖZ, Has Partinin yolunun açık olması temennisinde bulundu.

Bu ziyarette Has Parti Kartal İlçe Başkanı Şükrü KONTUK yaptığı açıklamada; Başkanın Demokrat Kişiliğinin Halk tarafından sevildiğini, belediye de kimsenin ekmeğine dokunmadan işini yapmasını sağladığını ifade ederek, bunun yanında Kartal’ın imar değişiklikleri ve projelerinin bir an önce yapılmasının gerektiğini, bir an önce Kartal’ın gündeminde olan çalışmaların yapılmasıyla bundan Kartal’lıların karlı çıkacağını söyledi. Belediyeden halkın istediği doğrultuda sorunlara çözüm üretmesinin önemine dikkat çekti.

Karşılıklı sıcak diyalogların yaşandığı bu ziyaret son derece olumlu geçti.

Exit mobile version