SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP’nin sevilen yüzü Şenol Yondemir adaylığını açıkladı

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şenol Yondemir, MHP Kartal ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı.               

 Yondemir; “  Değerli basın mensupları çok kıymetli dava arkadaşlarım; düzenlemiş olduğumuz basın toplantısının amacı çocukluğumdan beri gönül verdiğim, ülke ve dünya görüşü, ideolojisi ile yoğrulduğum, her kademesinde çalıştığım Milliyetçi Hareket Partisi’nden 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Milletvekili aday adayı olduğumu sizlerin aracılığıyla paylaşmaktır.

        Aslen Gümüşhaneli bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında Sakarya/Akyazı’da dünyaya geldim. İlkokula  Akyazı’da başladım. 1973 yılında halen oturmakta olduğum Kartal Orhantepe Mahallesine taşındık. İlkokulu Kartal Ergenekon İlkokulu’nda ,ortaokul ve liseyi  Kartal Orhangazi Lisesi’nde 1980 yılında tamamladım. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü kazanarak 1985 yılında üniversiteden mezun oldum.

          Yondemir soyadını mesleğinden alan bir ailenin çocuğu olarak her ne kadar Matematik mezunu olsam da tahsilim ile ilgili çalışmayıp aile mesleği olan Demir-Metal sektöründe üretici olarak başladığım iş hayatını halen mobilya, kanepe oturma grupları mekanizmaları ve çeşitli metal imalat işleri yaparak sürdürüyorum. Evliyim ve Celal Baturhan isimli bir oğlum var.

 

 Yüzlerce tebrik mesajları aldım

         Milletvekili olarak hem gücümüzü hem de sorumluluğumuzu artırmak ve bunu da ülkeye hizmet olarak kullanmak için; küçük yaşlardan beri yaşadığım bölge ve ülkemin sorunlarını yakından görüp bilen, artık tecrübe olarak da kendini hazır hisseden bir birey olarak halkımızın ve tabanın sesi olmak için aday adayı oldum. Partili olsun, olmasın toplumun tüm kesimleriyle barışık ve iyi ilişkiler içinde olan bir yapıya sahibim. Aday adayı olduğumu açıkladığımdan beri kendi mensubu olduğum partili dostlarımın haricinde farklı partiden bir çok dostlarım arayıp tebrik ettiler.

            Türk Milletine hizmet etmeyi kendime hayat felsefesi edinmiş bir insan olarak; hiç bir ayrım yapmaksızın toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını, dertlerini kendi derdim ve sorunum olarak görüp hizmet etmeye talibim. Ülkemiz insanı kendine yakın, onlarla kolay iletişim kuran; yüreğini ve elini dostça uzatan temsilciler istiyor. Ben de; ben olmayı bir yana bırakıp biz olmayı düstur edinmiş bir insan olarak ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğime inanıyorum.

Güvensizlik ortamını ortadan kaldırmak gerekir.

             Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için milli duruş sergileyen tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Duruşundan taviz vermeyen, tüm gücünü yalnız ve yalnızca milletinden alan, yabancılardan medet ummayan tek adres Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Dr. Devlet Bahçeli’dir. Milliyetçi Hareket Partisi, kendisini ülkesine ve milletine adamışların partisidir. Sömürü değil, hakça paylaşım için, adalet için, eşitlik için, yeniden büyük güçlü Türkiye için Milliyetçi Hareket Partisi diyoruz. İnsanımızı içine düştüğü karmaşık, güveni kalmayan ortamdan hızla uzaklaştırarak, ülkemizin sürdürülebilir kalkınması ve büyümesini sağlayacak olan tek güç Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıdır.

              12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Ülkemize, Milletimize, birlik ve beraberliğimize, barış ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder saygılar sunarım” dedi.

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şenol Yondemir’e plaket takdim ederek başarı dileğinde bulundular.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]