SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Süslü, hakkındaki iddialara cevap verdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da bir dönem Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün yardımcılığı yapan Ali Haydar Süslü görevden alınmasıyla ilgili basında yer alan haberlere cevap vermek üzere basının karşına geçip açıklama yaptı.

Görevden neden alındığını seçim sonrası açıklayacak

Süslü yaptığı basın toplantısında başkan yardımcılığı görevinden alınması hakkında şimdi konuşmayacağını hatta bu açıklamayı Başkan Öz’ün yapması gerektiğini belirtirken, “seçimlere kadar sayın Öz beni görevden alma gerekçesini açıklamaz ise seçimlerden sonra ben basın huzurunda o konuyu açıklayacağım” dedi.

Süslü ailesinden CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı olan Dr. Hüsnü Süslü’nün katılmadığı toplantıda Ali Haydar Süslü Flashaber Gazetesinin yazdığı muamma iddialarına cevap verdi.

Süslü, “Değerli basın, değerli CHP’liler sevgili Kartallılar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum bu zamanı ayırdığınız için Pazartesi günü bir yerel gazetemizin bir haberi üzerine bu toplantıyı aile olarak yapma ihtiyacı duyduk

Belediyede görev yaptığım süre içerisinde, ondan sonraki süreçlerde ve görevden ayrıldıktan sonraki süreçte hiçbir zaman için basının karşısına geçip herhangi bir açıklama yapmaya ihtiyaç duymadık.

Halende aynı noktadayım fakat basının bazı kalemlerinin adı eğer basın özgürlüğüyse eleştirinin ötesinde gayri ahlaki saldırılara geçmiş olması süreç olarak da milletvekilliği adaylığına denk gelen bir süreçte aileyi yıpratma politikasıyla yola çıkarak yapmaya çalıştığı bu haber, kendilerine göre haber niteliği taşıyan yayınlarına artık bir dur deme ve cevap verme ihtiyacı doğmuştur.

Dolayısıyla hepinizin yakından bildiği Flashaber gazetesinin pazartesi günü daha doğrusu bir hafta 10 gün önce 1. yayınında bundan önceki yayınında yapmış olduğu Süslü nereye koşuyor? Ve altında hiçbir şey yok devamında bu hafta Süslü önce muammayı aydınlatsın yaptığı haber ve detayına indiğiniz zaman aileye hakaretler, şahsıma hakaretler, görev yaptığım dönemle ilgili devamında konuşacağız alakası olamayan ilgili ilgisiz bir takım açıklamalar iftiralar dolayısıyla bizi bu noktaya getirmişti.

 

Öz’ün aileme açıklama borcu vardır…

Belediyeyle olan ilişkilerde de görevi bıraktıktan sonrada başkanımıza ve sizlere ve sizlerden gelen ısrarlı isteklere rağmen tek bir cümle söyledim. Doğru olan belediye başkanın yapacağı açıklamadır. Burada gene aynı şeyi söylüyorum. Şahsıma, aileye bir borcu vardır. Oda benim bu görevden neden ayrıldığımı, bitirdiğimi size açıklamasıdır. Halen onu bekliyorum. Eğer olamazsa size de net olarak o sözü vereyim.

Açıklamaz ise seçimlerden sonra ben açıklayacağım

Genel seçimlerden sonra bu çerçevede görev yaptığım süre içerisinde bana dair ne sormak istediğiniz soru varsa cevaplamak üzere karşınıza çıkacağıma söz veriyorum. Görev yaptığım süre içerisinde hiçbir zaman Kartal halkı adına yanlış bir şey yapmadım.

 

Başkanın izni olmadan hiçbir şey yapmadım

Ben hep şunu söyledim CHP’nin ve kendi ailemin aile kültürüyle yetişmiş bir insan olarak hiçbir yanlış işin altına imza atmadığımı Belediye Başkanın izni olmadan hiçbir şeye kalkışmadığımı belediyeye alınan personelin hepsinin başkanın onayından geçerek karar verildiğini huzurunuzda söyleyerek bu bölümü kapatıyorum.

 

Aile olarak toplumsal desteğimiz fazlasıyla olmuştur

Bizler süslü ailesi olarak hep şunu net olarak vurguladık yaşamımız boyunca 70’den beri Kartal’dayız bizden değil Kartal Kaymakamlığı başta olmak üzere görev yapmış bütün mülki erkan dahil, yöre dernekleri il ilçe dernekleri, Cami dernekleri, İl, İlçe dernekleri aklınıza neresi gelirse buralardan sorarak bizler hakkında bilgi toplayın ve yorum yapın bizim söylediklerimizi kale almayın bunu net olarak vurguladık.

Dolayısıyla biz sayın Celal Dinçer , sayın Hasan Bağcı, Dursun Ali Şahin ve nihayetin yeni gelen kaymakamımız bilir ki kamu adına süslü ailesinden bugüne kadar ne talep ettiyse hepsinin cevabını vermiştir.Yardımda bulunmuştur. Bunun adı hastanedir, okuldur tek tek saymayacağım çünkü ahlaki bulmuyorum.

Ailemiz tarafından yapılan yardımlar trilyonları geçer

Ama istersen bir iki örnek verebilirim yapılan yardımın dinimizde de bu vardır yerine doğru ulaşması adına açıklanmaz. Ama ben eminim ki bu güne kadar 30 ve 35 yıllık süre içerisinde alt alta toplarsak trilyonları geçer gözle gözükmeyen yatırımlar vardır. Toplumsal desteklerimiz vardır.

Bunu niye söyledim şunun için, bu gazeteci arkadaşın söylediğine giriş bölümünde : Çok tecrübeli herhalde bu haberi yapan öyle güzel bir ifade kullanıyor ki “ Belediye Başkan’ı Altınok Öz tarafından şaibeli olduğu gerekçesiyle” şimdi ben şunu soruyorum belediye başkanımızın ağzıyla bu ifadeyi kullanırken sayın başkanımıza bunu gidip sordu mu böyle mi cevap aldı. Yoksa kendisi mi uydurdu.

İkincisi haber benimle ilgili ya da aileyle ilgili bakın arkadaşlar tam boy aday olan Hüsnü Süslü’nün resmi var. Benim ağabeyimin resmi var. Belediye Başkanı Altınok Öz tarafından şaibeli olduğu gerekçesiyle görevden alındıktan sonra sır perdesi bir türlü aranamayan Başkan Yardımcısı Ali Haydar Süslü’yü aklımıza getirdi. Bir takım şeyler söylemiş Görevi bırakmasıyla ilgili neden sustu?

Adalar tesisleri hakkında ihale yetkilileri bellidir.

Kartal Belediyesi adına İhale yetkilisi olarak Park Bahçelerden sorumlu müdür İbrahim Gürbüz arkadaşımız katılmıştır. İhaleye Başkanımızın yazdığı teklif rakamlar üzerinden katılım sağlanmış ve ihale belirli bir rakama alınmıştır. Sorumluluğu Kartal Belediyesine aittir.

CHP’li gazetecinin sorusu şaşırttı!

CHP üyesi bir yerel basın mensubu olan Selim Akdoğan’ın da “ -Haydar Bey, bu haberi sadece bir gazetenin yaptığını mı yoksa organize bir çalışma olduğunu mu düşünüyorsunuz?” -Son zamanlarda CHP örgütü içinden de bilgi paylaşımı yapıldığı sanılıyor, tabanın ağzından haberler yapıldığını görüyoruz, şu an burada örgütten arkadaşlar da var, kendilerine sorsak acaba sizlerden bilgi almak isteyenler oluyor mu da bu tür haberler yapılıyor? sorusunu cevapladı.

Süslü, “Bu haberi yapan arkadaş Kartal’da yaşamıyor fakat belki iyi bir araştırma yapmış olabilir. Keşke bizlere de sorup ta öyle haber yapsa daha iyi olurdu. Birde örgüt içinde herkes herkesi sevmek zorunda değildir. Parti içinde herhangi bir arkadaşımıza sorup ta araştırma yapmış olabilir buna bir şey diyemem, haber kaynağını açıklamak zorunda değil, beklide örgüt içinde kamuoyu araştırması yapmış olabilir örgüt tabanı bunu dedi, diyerek haber yapabilir.  İsteyen herkes her şeyi yazabilir fakat, hakaret içermemeli, ailemizi hedef almasaydı ben yine açıklama yapmazdım. Bu gazete ile ilgili hukuki süreç başlamıştır ” dedi.

Kartal Haber Gazetesi

İlgili Haberler

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]