Bakan, kayınpederi adına kütüphane açtı

Yayın: 08:16 - 31.03.2011
Güncelleme: 08:16 - 31.03.2011

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kayınpederi Öğretmen Salim Yıldırım adına, Yakacık Kutlu Aktaş İlk Öğretim okulunda, Yıldırım ailesi tarafından yaptırılan kütüphanenin açılışını yaptı.

Kutlu Aktaş İ.Ö.O ‘nda Kütüphaneler haftası etkinliği gerçekleştirildi

Kütüphaneler haftası kapsamında yapılan etkinliklerde Kutlu Aktaş İ.Ö. Okulunda kütüphane açılışı yapıldı, kütüphaneler haftası ile ilgili konuşmaların ardından, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Bakan tarafından bilgisayar hediye edildi ve Gripin konseri düzenlendi.

Bakan Yıldırım, Kitapsız yaşamak sağır ve dilsiz yaşamaktır

Kütüphaneler haftasında gerçekleştirilen açılışta konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, “Okumanın insanın hayatını değiştireceğini ve güzelleştireceğini; insana yapılan yatırımınsa aslında en değerli yatırım olduğunu ifade etti.

Kitapsız yaşamak sağır ve dilsiz yaşamaktır diyen Bakan Yıldırım, eğitimin süresinin ve zamanın olmadığını, eğitimin nesilden nesile sürekli devam ettiğini belirtti. Aynı zamanda Binali Yıldırım, kayınpederi Öğretmen Salim Yıldırım adına, Yakacık Kutlu Aktaş İlk Öğretim okulunda Yıldırım ailesi tarafından yapılan kütüphanenin açılışını yaptı.

Etkinliğe katılan Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, buradaki herkese teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Sonrasında konuşmak için sahneye gelen Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, “Kütüphaneye gelen öğrenciler için gurur duyuyoruz. İnşallah kütüphane öğrencilerimize faydalı olacak” dedi.

Etkinlik, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve ailesi, Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, ve Kutlu Aktaş İlk Öğretim okul Müdürü Sinan Taşdemir, çok sayıda öğrenci ve velinin katılımıyla coşku içinde geçti.

Bakana öğrenciden sürpriz hediye

Bir öğrenci Ulaştırma Bakanına Ulaşımla ilgili kendi yaptığı resmi hediye etti.

Etkinlik Gripin’in konseriyle son buldu.

Haber-Foto:Nuran ENÜL

Exit mobile version