SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor yine üzdü…

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1. Futbol Liginde güney ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan, kendi sahasında 2-3 mağlup olan Kartalspor, geçen hafta olduğu gibi bu haftayı da puansız kapadı.

Bulutlu bir havada gerçekleşen karşılaşmayı yaklaşık 3 bin taraftar izledi. Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı rakip takım kanatlardan geliştirdiği ataklarla Kartalspor ceza sahası içinde etkili olmaya başladı.

Karşılaşmanın 21.dakikasında gelişen Gaziantep Büyükşehir Belediye spor Kartalspor ceza sahası içinde yakaladığı gol pozisyonunu gole çevirmesini önlemek isteyen Kartal spor’un tecrübeli defans oyuncusu Mehmet Kahriman sağ ayağı ile topa vurarak kornere göndermek istedi.

Ne varki Kahriman, istemeyerek te olsa kendi kalesine atmış olduğu talihsiz bir golle Gaziantep Büyükşehir Belediye spor’un 0-1 öne geçmesini sağladı. Erken ve kendi kalesine atılan golle panikleyen Kartalspor’un oyundan düştüğü görüldü. İlerleyen dakikalar da taraflar başka gol atamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-1 Gaziantep Belediye spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

2. YARIDA GOL SAĞANAĞI BAŞLADI

Karşılaşmanın 2. Yarısına rakip takım çok süratli başladı ve oyunu kontrolü altına aldığı görüldü.

Kartal spor’un tecrübeli teknik patronu Engin Korukır, 2. Yarıda yaptığı iki değişiklikle Sadi çolak ve Semih Erdem’i oyuna dahil etti. Yapılan oyuncu değişikliği etkisini gösterdi ve Kartalspor oyunda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın 61. Dakikası oynanırken rakip takımın golcü futbolcularından M. Uğur Tülümen attığı nefis golle takımını 0-2 öne geçirdi.

 Karşılaşmada  çok süratli ve etkili bir mücadele sergileyen Kartalspor ‘un golcü futbolcularından Önder Çengel, plase bir vuruşla takımının şeref golünü attı.

Karşılaşmanın 77.dakikasında, sonradan oyuna dahil edilen Ferit Cömert  attığı gol ile takımını 1-3 öne geçirdi

Daha sonra sol kanat’tan getirdiği topa çok sert bir vuruş yapan Kartalspor’un tecrübeli ve yıldız futbolcusu Şadi Çolak, Gaziantep Büyükşehir Belediye spor’un ağlarına gönderdi.

Çolak’ın attığı golle ümitlenen ve beraberliği sağlamaya çalışan Kartalspor tüm hatları ile rakip takım ın ceza sahası içinde tehlikeli olmaya başladı.  

Karşılaşmaya ilave edilen 5 dakika gecikme süresi içinde taraflar başka gol atmaya Muvaffak olamayınca karşılaşmayı Kartalspor 2-3 kaybederek puan sıralamasında art siralara yerleşti.

Kartalspor önümüzdeki hafta Karadeniz ekibi Rizespor’un konuğu olacak.Bu karşılaşmadan sonra Kartalspor kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak ve bu maçtan sonra Mersin İdman yurdu deplasmanına gidecek.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]