SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’dan Başkan İsmail Erdem’e ziyaret

Yayınlanma:
ABONE OL

Sancaktepe Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, belediye

hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Başkan İsmail Erdem’le makamında görüşen Vali Mutlu,

Sancaktepe’de bir dizi incelemelerde bulundu.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sancaktepe Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binasına

gelişinde Başkan İsmail Erdem ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Vali

Hüseyin Avni Mutlu, Sancaktepe Belediyesi’nin hizmetleri ile ilgili Başkandan bilgi aldı. Daha sonra Vali Mutlu’ya, Başkan İsmail Erdem tarafından, Sancaktepe Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarınca yapılan tablo ve “Sancaktepe Tarihi” kitabı hediye edildi.

 

Ziyareti izleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Başkan İsmail Erdem, ziyaretlerinden dolayı Vali Hüseyin Avni Mutlu’ya teşekkür etti. Kendilerini Sancaktepe’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan İsmail Erdem, hayata geçirdikleri sosyal ve kültürel projelerle, Sancaktepe’yi İstanbul’a yakışır bir ilçe haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise basın mensuplarına yaptığı konuşmasında Sancaktepe

Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz etti. Başkan İsmail Erdem ve ekibinin çok

başarılı işlere imza attığını belirten Vali Mutlu, hizmetlerinden dolayı Başkan İsmail Erdem’e

teşekkür etti.

 

Daha sonra Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan’ın katılımı ile gerçekleşen ilçedeki

incelemeler kapsamında ilk önce Sarıgazi Cemevi ziyaret edildi. Vali Mutlu burada yetkililere

çalışmalarında başarılar diledikten sonra Türkiye’nin çok kültürlü bir yapısının bulunduğunu,

bununda ülke için zenginlik olduğunu belirterek, zenginliğimizin kıymetinin iyi bilinmesi

gerektiğini belitti. Vali Mutlu, Sancaktepe’de binasının yıkılıp yeniden yapılacağı ilköğretim

okulu, ardından da Emek Mahallesine inşa edilecek 400 yataklı Araştırma ve Eğitim Hastanesi daha sonrada temeli atılan İmam-Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

 

Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı Sancaktepe Diş Tedavi ve Protez Merkezi’nde de

incelemelerde bulundu. Mart başından itibaren hizmet veremeye başlayan Merkezi’nin Anadolu yakasının bu konudaki en büyük hastanesi olduğunu belirten yetkililer 41 doktorun nisan ayı itibari ile çalışmalara başlayacağını belitti. Vali Mutlu ise; “bu hizmetleri buraya kazandıran belediye başkanı ve kaymakamı kutluyorum. Halk sağlığı adına yapılacak en güzel yatırımı ilçelerinde halkın hizmetine sunmuşlar” dedi. Vali Mutlu, çalışanlara da başarılar diledi.

Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı şehit ailelerini ziyaret etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem ve Kaymakam Necmettin Kalkanla birlikte önce güneydoğuda askerlik görevini yaparken çatışma esnasında şehit olan İbrahim İşcanı’nın ailesini evinde ziyaret etti. Vali mutlu vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren gençlerimizin çok mukaddes bir hizmet yaptıklarını belirterek bu evlatları yetiştiren anne ve babaların büyük fedakârlıklarla yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğuruna şehit vermelerini metanetle karşılamalarının sadece bu topraklara ait olduğunu belirtti. Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı ikinci olarak eğitim sırasında şehit olan Yüksel Ürün’ün ailesini de ziyaret etti.

2 Nisan Cumartesi günü saat 12:00’de başlayan ziyaret ve incelemeler gün boyu sürdü. Vali Mutlu, akşam saatlerinde bölgeden ayrıldı.

 

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]